Tega se še posebej dobro zavedajo v Petrolu, kjer vedo, da imata okoljska odgovornost in zmanjševanje emisij pomembno vlogo ko gre za goriva, ki jih točimo v svoje avtomobile.  

Gre za odgovornost do naše prihodnosti, ki je vtkana v samo osnovo Petrolovega delovanja, pojasnjujejo v podjetju. Razumejo namreč, da moramo že danes narediti vse, da ohranimo tisto, kar imamo - in delajo na tem, da je to za uporabnike kar se da enostavno.  

Ravno zato v Petrolu v lastnih laboratorijih razvijajo najsodobnejša in okolju prijaznejša goriva Q Max ter z nenehnimi inovacijami skrbijo za kar najčistejše delovanje motorja. Petrolovo novo gorivo Q Max iQ Diesel tako, na primer, emisije toplogrednih plinov zmanjšuje za kar 26 % v primerjavi s klasičnimi dizelskimi gorivi! Tako skupaj z nami rišejo širšo sliko, razložijo v Petrolu: varen in zdrav dom za nas in za prihodnje generacije.  

Ko se naslednjič ustavite na Petrol bencinski črpalki, zato ne spreglejte ponudbe visokokakovostnih goriv z manj emisijami, na svojih poteh pa ne prezrite Petrolovih storitev, ki omogočajo okolju prijaznejšo električno mobilnost,  ter povečujejo delež obnovljivih virov energije v naši družbi. 

Le z delovanjem, ki temelji na medsebojnem zaupanju in skupni viziji bomo lahko uspešni na dolgi rok, so prepričani v Petrolu, pa naj gre za odločitve, povezane z našo mobilnostjo, domovi ali poslovanjem. Zato uporabnikom že danes sporočajo: “Skupaj ustvarjamo nizkoogljično prihodnost!”.

Več o tem, kako v Petrolu skupaj z vami odločno vstopajo v nizkoogljično družbo, si preberite na www.petrol.si/skupaj.