Zanimivosti

Zdaj je pravi čas za praznične nakupe!

Oglasno sporočilo
9. 12. 2020, 08.00
Posodobljeno: 9. 12. 2020, 08.41
Deli članek:

December je najlepši in najbolj čaroben mesec v letu, ko se nekoliko umirimo, si vzamemo čas za naše najdražje in v prijetni toplini doma pripravimo domače dobrote. Naj tudi v vaši kuhinji zadiši po prazničnem vzdušju.

Ne izgubljajte dragocenega časa za fizične nakupe, posvetite se sebi in svojim najbližjim. Naročite vašo nakupovalno košarico dobrot kar iz udobja vašega doma.

Nakupujte varno, hitro in enostavno v spletni trgovini www.metlika-gastro.si, kjer lahko naročite tako hrano, pijačo kot galanterijo. V teh prazničnih dneh so ponudbo razširili tudi na domače izdelke lokalnih proizvajalcev, kot so domači med, razne moke, testenine, mlečne izdelke, ipd.

Praznični nakup živil lahko opravite na: www.metlika-gastro.si

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Si predstavljate december brez novoletne jelke, prazničnih lučk, toplih objemov, domačih piškotov in brez mehurčkov ? Popestrite si letošnje praznike s peninami iz Vinske kleti Metlika, ki vas bodo navdušile z drobnimi, iskrivimi mehurčki, ki se veselo dvigajo na površino vina v kozarcu. Objemite svoje najdražje, povejte jim, da jih imate radi in nazdravite z Metliško penino.

V spletni trgovini metlika-gastro.si lahko nakup opravite, kot fizični kupec, že za 40 evrov, kar velja za relacije, ki so oddaljene manj kot 20 km od njihovega prodajnega centra. Hitrost dostave pa je odvisna od kraja naročnika. Dostavo vršijo v več krajev po Sloveniji preko njihovih prodajnih centrov. Ostanite zdravi in nakupujte varno preko spleta.