MODNI IN ŠIK

Osvežimo garderobo s temi preprostimi triki

T.D.
29. 11. 2020, 17.36
Posodobljeno: 29. 11. 2020, 17.47
Deli članek:

So vam protikoronski ukrepi prekrižali načrte glede nakupa novih oblačil? Z naslednjimi triki si lahko pomagate, da bo vaša garderoba videti kot nova, modna in šik.

Dreamstime
Bodite ustvarjalni in garderobo spremenite popolnoma sami.

Dobra novica je ta, da je vaša omara gotovo polna oblačil, ki vam pristajajo kot ulita. Morda so res iz prejšnje sezone ali še starejša, vendar bodo z naslednjimi triki videti popolnoma nova. Vedno nosite srajce v kombinaciji z blejzerjem in elegantnimi hlačami? Ustvarite novo kombinacijo – hlače zamenjajte s krilom, blejzer pa z elegantnejšo jopico.

Dodajte pas

Če imate v omari ohlapen blejzer, mu s pasom lahko popolnoma spremenite videz. Če ste naveličani njegovega dolgočasnega videza, mu dodajte pas z zanimivim vzorcem. 

Če imate v omari ohlapen blejzer, mu s pasom lahko popolnoma spremenite videz. Če ste naveličani njegovega dolgočasnega videza, mu dodajte pas z zanimivim vzorcem in skombinirajte s še kakšnim kosom nakita.

Oblecite puli

Ste že stokrat oblekli isto srajco z globokim izrezom? Ste jo nosili zatlačeno za hlače ali krilo ali prosto padajočo čez pas? Spodaj oblecite puli, to vam bo dalo popolnoma drugačen videz.

Poiščite stara oblačila

Premečite omaro, zagotovo imate shranjena še vsa oblačila izpred desetih let. Takrat so bili modni ohlapni puloverji, ki jih lahko spet izvlečete na plan. Zraven oblecite elegantne hlače, pulover pa nato površno zatlačite za pas.

Spremenite svoja oblačila

Džins lahko pobelite tudi z belilom, le poškropite nekaj kapljic, ali pa se poigrajte s čopičem in dobili boste moderne vzorce. 

Imate še vedno stare hlače iz džinsa, ki se končajo zvončasto? Odrežite jih deset centimetrov nad gležnji in dobili boste modne hlače iz džinsa. Svoje najljubše, a sprane hlače lahko pobarvate na črno, to lahko odlično storite v pralnem stroju. Džins lahko pobelite tudi z belilom, le poškropite nekaj kapljic, ali pa se poigrajte s čopičem in dobili boste moderne vzorce. Hlače lahko tudi strgate po stegnih in kolenih in tako dosežete modni videz, ki ga lahko zasledite v vsaki trgovini z oblačili. Bodite ustvarjalni in videli boste, da lahko svojo garderobo spremenite in osvežite popolnoma sami.

Okrasite lase s trakom

Tudi ta trik, čeprav je nekoliko nenavaden, bo popolnoma spremenil vaš videz. Izberite daljšo rutko, zavežite jo okrog spetih las in pustite, da prosto pada prek majice, srajce ali plašča.