Zanimivosti

Ste že del največje mreže poslovalnic in bankomatov v Sloveniji?

Oglasno sporočilo
30. 11. 2020, 11.34
Posodobljeno: 30. 11. 2020, 11.35
Deli članek:

Poleg brezplačnih dvigov gotovine pri vseh bankomatih z oznako Nova KBM in Abanka ponuja Nova KBM svojim komitentom še vrsto drugih ugodnosti

December bo letos v marsičem precej drugačen kot prejšnja leta. Več se zadržujemo doma, ne le zaradi mraza, temveč tudi zaradi previdnosti, da se ne bi po nepotrebnem izpostavljali okužbi. Toda to nam ne bo preprečilo, da bi se veselili praznikov in novega leta, ki zmeraj prinese novo energijo, novo upanje. Svoje najdražje bomo tudi letos obdarili z drobnimi pozornostmi in jim s tem sporočili, da mislimo nanje. Morda bomo več nakupov opravili preko spleta ali pa večji znesek porabili v samo eni trgovini. Marsikdo bo dvakrat premislil, preden se bo odločil za nakup, in bo cene preveril tudi pri drugih ponudnikih. Nekateri pa bodo pri najbližjem bankomatu dvignili le toliko denarja, kot ga lahko namenijo za božična darila. Dobro je, da se pri vsem tem lahko zanesemo na dobro banko.

V Novi KBM svojim strankam vedno stojijo ob strani in razumejo njihove potrebe. Poleg brezplačnih dvigov gotovine v največji mreži v Sloveniji, v katero je vključenih 400 bankomatov z oznako Nova KBM in Abanka, poslovalnice Nove KBM, vse pošte v Sloveniji in pogodbene pošte, ponuja Nova KBM svojim komitentom še vrsto drugih ugodnosti.

Ekskluzivne ugodnosti z debetno kartico Visa 

Vsaka nova stranka, ki pri Novi KBM odpre osebni račun, dobi tudi debetno kartico Visa. Z njo lahko brezstično plačuje na prodajnih mestih in opravlja nakupe prek spleta. Za vsako opravljeno transakcijo preko kartice dobi SMS-obvestilo, kar ji zagotavlja pregledno in varno poslovanje. Vsak ponedeljek pridobi tudi SMS-obvestilo o stanju na računu.

Le stranke Nove KBM lahko z debetno kartico Nove KBM izkoristijo ekskluzivne ugodnosti pri izbranih partnerjih s področja zdravega življenja, lepote bivanja in prostega časa. Te ugodnosti lahko svojim strankam ponudi le Nova KBM.

Dostopni kjerkoli in kadarkoli

Nova KBM pa svojim komitentom ponuja tudi najsodobnejše digitalne bančne storitve. Letos si je tako prislužila nagrado za najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji. Stranke si lahko obe aktivirajo v le v nekaj minutah, brez obiska poslovalnice. Vsem novim komitentom sta sedaj spletna in mobilna banka eno leto na voljo brez plačila mesečnega nadomestila.

Še več ugodnosti pa lahko stranke izkoristijo s sklenitvijo storitve Paket Komplet ali Paket Premium, ki ponuja celostne digitalne bančne storitve, in uživajo v najboljši vrednosti za najboljšo ceno. Paketi za samo eno, ugodnejšo ceno ponujajo več, kot če bi stranka izbrala in plačevala vsako storitev posebej.

V hitrem tempu življenja je celovita ponudba sodobnih in dostopnih bančnih poti varen pristan, v katerem lahko brez skrbi prestanete vsa neurja.