Vodilna slovenska specializirana spletna trgovina z dodatno opremo po meri vašega vozila.

Poleg najvišje kakovosti nas odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem ter hitra dostava saj naša spletna trgovina posluje z lastno zalogo. To nam omogoča da je 95% paketov odposlanih že v 24 urah od prejema naročila.

Poleg naše lastne proizvodnje gumi tepihov in gumi korit Gledring ® boste pri nas na enem mestu skrbno izbrane izdelke dobro uveljavljenih proizvajalcev na svetovnem in evropskem tržišču.

GUMI TEPIHI GLEDRING -20% CENEJE

Na voljo že od: 22,90 €

https://www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi

Gledringi so svetovni prodajni hit saj so poleg svoje kakovosti, ki je že desetletja sinonim naših tepihov tudi atraktivnega dizajna, ki je primeren za enostavno čiščenje. Gledringi so prejemniki nagrade za kakovost in design avtomobilistične revije Autobild.

GUMI KORITA GLEDRING -20% CENEJE

Na voljo že od: 30,90 €

https://www.withcar.si/ponudba/gumi-korito-gledring

Iščete kakovostno in popolno zaščito prtljažnika po meri vozila? Gumi korito Gledring je za vas prava rešitev saj poleg svojega hermetskega prileganja in 5 letne garancije na kakovost nudi tudi multifunkcionalno zaščito odbijača ali podrtih sedežev z dodatno preprogo Multimat®.

STREŠNI NOSILCI NORDRIVE -20% CENEJE

Na voljo že od: 74 €

https://www.withcar.si/ponudba/stresni-nosilci-vsi

Strešni nosilci Nordrive so popolna rešitev za prevoz dodatne prtljage na strehi vašega vozila. Oblikovani so aerodinamično in po meri vašega vozila. Zaradi svoje visoke kakovosti nudijo 5 letno garancijo. V naši ponudbi lahko najdete strešne nosilce za osebna kot tudi tovorna vozila.

 

Senčniki po meri CARSHADES do -25% CENEJE

Na voljo že od: 80,00 €

https://www.withcar.si/ponudba/sencniki-za-avto

Z senčniki po meri vašega vozila boste svoje potnike zaščitili pred UV-žarki in nadležnim soncem, ki ponavadi moti vašega otroka med vožnjo. Senčniki se enostavno namestijo in snamejo brez poseganja v vozilo.

Vabimo vas, da preverite še ostalo izbrano ponudbo na spletni strani withcar.si in si zagotovite Black Friday akcijske cene do -40% že danes.