Zanimivosti

Na črni petek bo tu znižanih kar 2500 izdelkov

Oglasno sporočilo
25. 11. 2020, 15.18
Posodobljeno: 25. 11. 2020, 15.19
Deli članek:

V Tušu so več kot 600 izdelkom znižali redne cene, 2.500 izdelkom pa zagotavljajo nizke redne cene. Svojim kupcem v teh negotovih časih zagotavljajo ugodno, preprosto in varno nakupovanje. Pri njih lahko na enem mestu najdete vse, kar potrebujete, če pa sledite oznaki Nizka redna cena, pa boste še dodatno prihranili pri vaših vsakodnevnih nakupih.

V Tušu se vsak dan znova trudijo, da bi strankam omogočili čim bolj enostavne in ugodne nakupe, obenem pa skrbijo za to, da ohranjajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Svojim kupcem tako ponujajo samo najboljše. Tokrat pa so v Tušu poskrbeli, da boste nakupovali še ceneje. Kar 600 izdelkom so zato znižali redne cene, nizke redne cene pa skupno zagotavljajo kar za 2.500 izdelkov v njihovi ponudbi, s čimer so poskrbeli, da vam bo nakupovanje odslej v še večje zadovoljstvo.

Sinonim za kakovost, ki mu preprosto ni enakega

Pri vašem slovenskem trgovcu v svoji ponudbi v ospredje postavljajo podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem. Že vrsto let na svoje police uvrščajo več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla, s čimer se usmerjajo v slovensko ponudbo in podporo slovenskemu gospodarstvu. Preko lastne blagovne znamke ter preko sodelovanja s slovenskimi dobavitelji tako širijo svoj nabor lokalnih izdelkov.

Tam boste našli dnevno svežo ponudbo mleka in mlečnih izdelkov, ki prihajajo z najbolj neokrnjenih slovenskih pašnikov. Z lokalnimi kmetijskimi zadrugami sodelujejo vse od semena do pridelka, da vam lahko ponudijo dnevno sveže sadje in zelenjavo z domače rodovitne zemlje. V njihovih mesnicah najdete svežo in kakovostno ponudbo 100-odstotno slovenskega govejega mesa, iz njihove pekarne pa se vsak dan vije vonj po avtohtoni tradiciji svežega domačega kruha, ki mu preprosto ni enakega.

Najugodnejši nakupi zdaj tudi na spletu

2500 izdelkov z redno nizkimi cenami je, poleg v poslovalnicah Tuš, na voljo tudi v največjem in v vseh slovenskih regijah prisotnem spletnem supermarketu hitrinakup.com. Varno in priročno spletno nakupovanje vam bo prihranilo čas, saj za nakup samo napolnite košarico na spletu in se zapeljete do najbližjega drive-thru prevzemnega mesta hitrinakup.com. Če želite, pa si lahko dostavo izbranih izdelkov naročite tudi na dom.

Vsakdanji nakupi so s spletnim servisom hitrinakup.com postali še bolj preprosti, hkrati pa je ta storitev v teh časih še toliko bolj dobrodošla, saj vam omogoča, da nakupujete brez dodatnih stikov. Tuš vam tako omogoča, da za ugodne nakupe poskrbite kar iz varnega zavetja vašega doma, obenem pa še vedno dobite to, kar si zaslužite – le najboljše.