Zanimivosti

ALEJA okrašena tako impresivno, da jemlje dih, jutri z zunanjo osvetlitvijo zasveti več kot 300.000 lučk

Oglasno sporočilo
24. 11. 2020, 16.00
Posodobljeno: 24. 11. 2020, 16.50
Deli članek:

Želite doživeti pravljično in nepozabno božično vzdušje?

Želite doživeti pravljično in nepozabno božično vzdušje? V ALEJI so za vse obiskovalce pripravili tako izjemno okrasitev, da preprosto jemlje dih. V najsodobnejšem nakupovalnem središču se zavedajo, da je letošnje obdobje pred prazniki drugačno. Prav zato so za vse pričarali utrinke, ki lahko te praznike polepšajo. »V tako impresivno okrašenem okolju še niste nakupovali,« sporočajo. Poleg bogate notranje okrasitve, bodo na stotine lučk prižgali še na fasadi zmaja ALEJE, in sicer jutri, 25. novembra, ob 17. uri. Nepozabno zunanjo dekoracijo bo popestrila zunanja 11-metrska novoletna smreka z 233-imi vejami in 14.580-imi lučkami, ki božično-novoletne praznike zaobjame v popolnosti čarobnega vzdušja. Skupno bo zasvetilo več kot 300.000 prazničnih lučk, torej za vsakega Ljubljančana ena novoletna lučka.

V notranjosti nakupovalnega središča obiskovalce »pričakujejo« tudi dekorativne krogle iz naravnega materiala pri drevesih in rožah v koritih in na hodnikih ALEJE in ALEJE SKY. Gre za ročno izdelane proizvode, 3D in 2D motive, ki so narejeni deloma tudi iz reciklažnih materialov. Prav tako veličasten pa je ogled ALEJE SKY, kjer se ob soju različnih likov lahko sprehodite. Navdušenje nad veličastnostjo dekoracije je podal tudi direktor ALEJE Toni Pugelj.

Obiščite ALEJO in opravite nakup v izjemnem okolju. Dovolite si, da ste v čarobnem nakupovalnem središču. To je le nekaj sporočil, ki jih še pošiljajo iz ALEJE, kjer si želijo, da obiskovalci ob pogledu na njihovo dekoracijo pozabijo na skrbi, ostanejo optimistični in predvsem zdravi. »Letošnje leto bodo stiki žal še naprej omejeni. Ker ne moremo veliko potovati, je lahko ALEJA točka za obisk,« še sporoča Toni Pugelj.

V ALEJI za obiskovalce pripravljajo številne popuste in presenečenja, ki bodo konec tedna še višja, saj bodo trgovine in lokali, ki lahko obratujejo, ponudili svojim kupcem številne popuste in presenečenja v okviru črnega petka.

ALEJA je odprta od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. Po novi vladni uredbi v nakupovalnem središču deluje 19 prodajaln in lokalov, nekateri imajo prilagojene delovne čase. Tako lahko obiščete: megamarket Interspar, drogerijo Müller, Sensilab, L'Occitane, Lekarno Ljubljana, banko Nova KBM, trgovino za hišne ljubljenčke Hunter in prodajalno Nespresso. V trgovinah Mass, Baby Center, XYZ, A1, Telekom Slovenije in T-2 se izvaja »Click&Collect«. Za osebni prevzem in/ali dostavo so odprti gostinski lokali: Teta Frida, Caffe DeLUXE, Chuty's, Boul in Han.

Vse ažurirane informacije in delovne čase posameznih trgovin in gostinskih lokalov obiskovalci najdejo na spletni strani www.aleja.si.

Naj bo tudi v tem predprazničnem času nakupovanje v ALEJI varno in prijetno. Najsodobnejše nakupovalno središče stremi k zagotavljanju visokih varnostnih in higienskih standardov, kot so razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev.