Zanimivosti

Kaj se najbolj izplača kupovati v času Black Friday popustov?

Oglasno sporočilo
23. 11. 2020, 14.00
Posodobljeno: 23. 11. 2020, 14.47
Deli članek:

Priporočamo vam, da Black Friday popuste izkoristite za nakup tistih izdelkov, ki sicer naredijo večjo luknjo v vaši denarnici – od kakovostne obutve Gore-Tex, nove pametne ure pa vse do fitnes opreme za domačo vadbo.

Kaj se najbolj izplača kupovati v času Black Friday popustov?

Bliža se težko pričakovani Black Friday (27. november), ki prinaša vrhunske akcije in ponudbe vseh vrst izdelkov. Če se že več mesecev pripravljate na nakup nove smučarske opreme, pametne ure ali pa si želite ustvariti domačo telovadnico s kakovostno fitnes opremo, potem so Black Friday popusti odlična priložnost za večje nakupe, ki bi sicer konkretno opustošili vašo denarnico. Da ne boste prepozni, se na izjemna znižanja v Hervisovi spletni trgovini pripravite že danes. Razmislite, katere kose opreme si resnično želite, pa si jih sicer ne bi privoščili. V tokratnem prispevku smo vam pripravili nekaj nasvetov, katero športno opremo se najbolj izplača kupovati po ugodnih Black Friday cenah.

Oprema za smučanje

Smučarska sezona je pred vrati, zato so Black Friday popusti skorajda zadnja priložnost, da si pravočasno zagotovite ugodno smučarsko opremo, kot so smuči ter smučarski čevlji – ne želite namreč naleteti na izpraznjene trgovine in si tako pokvariti letošnjega šviganja po belih strminah. V Hervisovi spletni trgovini si lahko zagotovite smuči vrhunskih proizvajalcev, kot so Elan, Atomic, Fischer, Salomon in drugi. Po ugodnih cenah pa si seveda lahko izberete tudi ustrezen par smučarskih čevljev za varno in udobno zimsko rekreacijo ter drugo smučarsko opremo, kot so čelade, smučarska očala, smučarske jakne in smučarske hlače.

Oprema za fitnes

Glede na to, da se letos večinoma zadržujemo doma, najbrž tudi vi občutite, da se vaša telesa odzivajo na bistveno manj gibanja. Cilj vsakogar je seveda ostati v formi ter poskrbeti za zdravje organizma, za kar potrebuje določeno mero tedenske aktivnosti. Poleg kompaktne fitnes opreme, kot so uteži, podloga za jogo ter trakovi za vadbo, je Black Friday idealna priložnost za nakup večjih in dražjih naprav. Vložite v svoje zdravje in si končno privoščite tekalno stezo, eliptični trenažer ali sobno kolo!

Pametna ura

Še en izjemen sodobni življenjski pripomoček za ohranjanje zdravega in fit telesa je pametna ura, ki vam omogoča nadzorovanje vaših treningov, spanca, dnevne aktivnosti, urnika in preostalih dogodkov. Obenem je pametna ura priročnejša od telefona, z njo lahko vsa sporočila ter opomnike nadzirate kar z zapestja svoje leve roke. Pomagala vam bo pri doseganju vadbenih ciljev, bodisi pri oblikovanju postave in povečanju mišične mase bodisi pri pripravah na intenzivno tekmovanje. Seveda pa so cene zares kakovostnih pametnih ur lahko vrtoglave, zato preverite Hervisovo Black Friday ponudbo ter si svoj sanjski model pametne ure zagotovite po edinstveno ugodni ceni!

Pametna ura bo postala vaš pravi osebni trener.

Pohodna obutev Gore-Tex

Če radi raziskujete lepote slovenskih (ali tujih) gora, potem izkoristite Black Friday popuste tudi za nakup novega para pohodnih čevljev. Za zimske podvige je nepogrešljiv čevelj z membrano Gore-Tex, ki preprečuje vdor vode v notranjost čevlja ter hkrati vašim stopalom zagotavlja dovolj zračnosti za udobno turo. Ker je kakovosten par pohodnih čevljev lahko precejšen finančni zalogaj, lahko premišljen nakup na ta nakupovalni praznik precej razbremeni vašo denarnico. V Hervisovi ponudbi pohodne obutve lahko izbirate med nizkimi in visokimi pohodnimi čevlji, ki so primerni za različne vrste vzponov: vse od krajših sprehodov v hribih pa do zelo zahtevnih alpinističnih odprav. 

Black Friday je čas za nakup nove pohodne obutve ter športnih oblačil priznanih blagovnih znamk.

Športna oblačila priznanih znamk

Črni petek je tudi odlična priložnost za posodobitev vaše športne garderobe. Izkoristite Black Friday popuste za nakup kakovostnih športnih oblačil priznanih znamk, kot so Adidas, Nike, Columbia, Colmar, Jack & Jones, Kilimanjaro ter druge. Popuste lahko izkoristite za nakup smučarskih oblačil po ugodnih cenah oziroma se opremite s toplimi tekaškimi oblačili, ki vas bodo grela v nizkih temperaturah. Če imate radi sproščen športni videz, potem vas vabimo, da si ogledate Hervisovo ponudbo »hoodijev«, puloverjev ter jopic, ki jih v ponudbi »Kupi več in prihrani« dobite ceneje vse leto!

Ne ostanite brez ogledanega kosa!

Black Friday popusti so znani po ustvarjanju velike gneče in prerivanju za želene izdelke, vendar to velja predvsem za ZDA – od koder ta predbožični praznik pravzaprav izhaja. Da pa se zares izognete razočaranju ter tveganju, da bi ostali brez ustrezne številke, vam toplo priporočamo, da si že predhodno ogledate Hervisovo ponudbo in se pripravite na nakup. Tako boste v času Black Friday znižanj artikel le dodali v košarico in v nekaj trenutkih postali ponosni lastniki novega kosa nepogrešljive športne opreme!