Zanimivosti

Citypark v več kot 150.000 prazničnih lučkah

Oglasno sporočilo
23. 11. 2020, 10.01
Posodobljeno: 23. 11. 2020, 10.36
Deli članek:

December in božično-novoletni čas sta pred vrati.

Veselje, optimizem in radost, obogateni s prazničnimi lučkami, vas pričakujejo tudi v največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Cityparku.

V notranjosti so že postavili novoletno jelko in prižgali skupno kar več kot 150.000 prazničnih lučk, ki so prava paša za oči. Tako so središče obogatili s čarobno kuliso. Tudi pred Cityparkom je že postavljena novoletna jelka, celotno zunanjo dekoracijo, ki jo bodo dodatno popestrile praznične lučke, pa bodo prižgali ta petek, 27. novembra. Vse praznične lučke bodo gorele dlje kot prejšnja leta, in sicer do sobote, 15. januarja.

Citypark je odprt od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. Skupno obratuje 19 trgovin, prodajaln za osebni prevzem nakupa preko spleta in gostinskih lokalov za osebni prevzem.

Od ponedeljka do sobote so odprte naslednje prodajalne: megamarket Interspar, drogerija DM, Sanolabor, Sensilab, L'Occitane, Lekarna Ljubljana in trgovina za male živali Sitipet.

Od ponedeljka do petka sta odprta tudi SKB banka in optika Morela.

V trgovinah Hervis, Sportina, Samsung in Art se izvaja osebni prevzem spletnega nakupa (»Click&Collect«).

Osebni prevzem hrane in pijače je možen v naslednjih gostinskih lokalih: Spar To Go, Balkan Express, Bar Pr' Mici in Imperio Mexicano.

Vse delovne čase lahko obiskovalci najdejo na spletni strani www.citypark.si.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.