Zanimivosti

Katerih nakupov bo najbolj vesela vaša denarnica?

Oglasno sporočilo
20. 11. 2020, 09.53
Posodobljeno: 25. 11. 2020, 10.52
Deli članek:

Nakupov pri njih bo vesela tudi vaša denarnica.

V Tušu so znižali redne cene več kot 600 izdelkom in tako lahko pri njih kupite kar 2500 izdelkov po nizkih rednih cenah. Tam boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete, nakupov pri njih pa bo vesela tudi vaša denarnica.

Vsak dan znova se trudijo, da bi strankam omogočili čim bolj enostavne in ugodne nakupe, obenem pa skrbijo za to, da ohranjajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Svojim kupcem tako ponujajo samo najboljše. Tokrat pa so v Tušu poskrbeli, da boste nakupovali še ceneje. Kar 600 izdelkom so zato znižali redne cene, nizke redne cene pa skupno zagotavljajo kar za 2500 izdelkov v njihovi ponudbi, s čimer so poskrbeli, da vam bo nakupovanje odslej v še večje zadovoljstvo.

Slovenske dobrote v Tušu

Na dan slovenske hrane, 20. novembra, so v Tušu predstavili še trdnejše sodelovanje s slovenskimi kmetijskimi zadrugami. Na 13 lokacijah trgovin Tuš po vsej Sloveniji so na ta dan kupcem v novem elementu Slovenske dobrote ponudili lokalne izdelke, ki nastajajo na kmetijah in zorijo na poljih ter v sadovnjakih. Med njimi bodo kupci našli slovensko sadje in zelenjavo, marmelade, moke, namaze, mlečne izdelke, kise, olja, piškote, rezance, suhomesnate izdelke in druge lokalne dobrote.

"Novost v naši ponudbi slovenskih izdelkov je rezultat strateške povezave s slovenskimi zadrugami. Veseli in ponosni smo, da v času, ko še bolj kot kdaj koli prej prihaja v ospredje pomen samooskrbe, na naše police umeščamo še več lokalnih izdelkov," pojasnjujejo v Tušu. 

Tuš tako še naprej ostaja slovenski trgovec z izjemno ponudbo lokalne hrane. Na njihovih policah je več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla, med katerimi so zadnje čase najbolj odmevne dobrote izpod rok kuharske mojstrice Ane Roš.

Na dan slovenske hrane so poleg tega svojim kupcem v Planetu Tuš Celje in Tuš supermarketu Ljubljana BTC na prav posebnem lokalno obarvanem elementu ponudili nov nabor lokalnih izdelkov. V izbranih trgovinah pa so lokalnim pridelovalcem pred kratkim ponudili tudi brezplačne prodajne stojnice. "Upamo, da bomo tako vsaj malo prispevali k blažitvi posledic korona krize, ki je žal prizadela tudi najmanjše. Vsekakor si želimo, da nikomur ne bi bilo treba zavreči odvečne hrane, saj so prav lokalni pridelovalci tisti, ki jih je zaprtje gostinske in tudistične dejavnosti ter izobraževalnih ustanov najbolj prizadelo," še dodajajo.