Zanimivosti

Policistka, ki ji je čez noč uspelo postati milijonarka

R.T.
17. 11. 2020, 16.51
Posodobljeno: 17. 11. 2020, 16.55
Deli članek:

Bo odgovorila na zadnje vprašanje?

Instagram
Mohita Sharma

Mohita Sharma je že nekaj let zaposlena kot policistka v zvezni državi Himachal Pradesh, ob tem pa skrbi še za svojo družino. Zdaj je na indijski različici šova Lepo je biti milijonar čez noč postala milijonarka. A lahko doseže še več. Čaka jo namreč še zadnje vprašanje, ki ji lahko prinese visok jackpot.

Jackpot je v indijski različici nagradnega šova izplačan v višini 70 milijonov indijskih rupij, kar znese dobrih 900.000 evrov. Mohita je sicer milijonsko mejo že presegla, ko je pravilno odgovorila na vprašanje za 10 milijonov indijskih rupij, kolikor jih bo tudi odnesla domov, ne glede na to ali bo znala odgovoriti na zadnje vprašanje ali ne.

30-letnici se je življenje čez noč obrnilo na glavo, pravi. A je prepričana, da ji bo tudi na naslednji oddaji, ko bo odgovarjala na zadnje vprašanje, sreča naklonjena. "Ne glede na to, koliko denarja bom zadela, bom ponoči spala mirno, saj sem zadovoljna s tem, kako sem odigrala," je dejala za lokalne medije.

Mohita sicer pravi, da je na kvizu tako daleč prišla zahvaljujoč njenemu srednješolskemu ravnatelju, ki ji je kot mladi punci dajal motivacijo in podporo.