Megamarket Interspar in drogerija DM obratujeta od 8. ure do 20.30. Večina ostalih prodajaln, ki lahko obratujejo, pa posluje od ponedeljka do sobote od 9. do 20. ure.

Od ponedeljka do sobote so poleg omenjenih trgovin odprte še: Sanolabor, Sensilab, Lekarna Ljubljana, trgovina za male živali Sitipet in prodajalna Nespresso.

Od ponedeljka do petka sta odprta tudi SKB banka in optika Morela.

V trgovinah Mass, Hervis, Sportina, Samsung in Art se izvaja osebni prevzem spletnega nakupa (»Click&Collect«).

Osebni prevzem hrane in pijače je možen v naslednjih gostinskih lokalih: Spar To Go, Balkan Express, Bar Pr' Mici, City Cafe in Imperio Mexicano.

Skupno je tako v središču odprtih 19 trgovin, prodajaln za osebni prevzem nakupa preko spleta in gostinskih lokalov za osebni prevzem. Vse delovne čase lahko obiskovalci najdejo na spletni strani www.citypark.si.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.