Zanimivosti

2500 nizkih rednih cen je samo eden izmed razlogov, zakaj nakupovati tukaj!

Oglasno sporočilo
16. 11. 2020, 14.35
Posodobljeno: 16. 11. 2020, 14.36
Deli članek:

Sledite oznaki nizke redne cene in prihranite pri vsakodnevnih nakupih.

Vsakdo med nami si želi ugodne vsakodnevne nakupe, ob katerih lahko prihrani, sploh v današnjih časih, ko so okoliščine za marsikoga prinesle novo ekonomsko realnost. V Tušu so zato znižali redne cene več kot 600 izdelkom, 2.500 izdelkom pa zagotavljajo nizke redne cene. V Tušu boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete, nakupov pri njih pa bo vesela tudi vaša denarnica.

Nizke redne cene

V Tušu so več kot 600 izdelkom znižali redne cene, nizke redne cene pa vam zagotavljajo za še 2.500 najbolj priljubljenih izdelkov na svojih policah. Sledite oznaki »nizke redne cene« in občutno prihranite pri vsakodnevnih nakupih.

Spoštujejo slovensko

Med znižanimi izdelki na policah najdete številne najbolj priljubljene, ki nastajajo v Sloveniji, saj v Tušu neomajno verjamejo v slovensko kakovost. Ker spoštujejo slovenske pridelovalce in so prepričani, da znajo ti ustvariti zares vrhunske izdelke, ki jih zaznamujejo dolgoletna tradicija, sonaraven pristop ter vztrajna predanost in iskrena skrb, je na njihovih policah več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

Varno nakupovanje po spletu

2500 izdelkov z redno nizkimi cenami je, poleg v resničnih trgovinah Tuš, na voljo tudi v največjem in v vseh slovenskih regijah prisotnem spletnem supermarketu hitrinakup.com. Varno in priročno spletno nakupovanje vam bo prihranilo čas, saj za nakup samo napolnite košarico na spletu in se zapeljete do najbližjega drive-thru prevzemnega mesta hitrinakup.com. Če želite, pa si lahko dostavo izbranih izdelkov naročite tudi na dom.

Tuš klub: dodatni prihranki

Člani Tuš kluba kupujejo še ceneje. S kartico Tuš klub lahko vsak dan koristite različne ugodnosti in ogromno prihranite. Članstvo je brezplačno in brez obveznosti, včlanite se lahko v katerikoli Tuš poslovalnici ali s spletnim obrazcem. Med izjemnimi ugodnostmi Tuš kluba so dobroimetje na kartici D*NAR, popusti, nagrade, takojšen prihranek, zvezdice zvestobe, Mojih 10, cenejše gorivo, ugodnosti pri partnerjih in še veliko več.

Tuševi izdelki: odlično razmerje med kakovostjo in ceno

V Tušu kupcem ponujajo tudi izdelke lastnih blagovnih znamk. Visok delež teh izdelkov je slovenskega porekla ter odraža odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Vsak mesec jim zaupa več kot milijon kupcev, ki lahko izbirajo med več kot 1.500 izdelki. Pri ustvarjanju svojih izdelkov Tuš sodeluje s priznanimi slovenskimi živilskimi dobavitelji in ustanovami s področja preverjanja kakovosti.