Zanimivosti

Top 3 beauty izdelki, za katere ne boste več stopili v lepotne in frizerske salone

Oglasno sporočilo
16. 11. 2020, 07.45
Posodobljeno: 16. 11. 2020, 08.39
Deli članek:

Trenutne globalne spremembe so vplivale tudi na način, kako skrbimo zase. Vse manj žensk se odloča za frizerske in kozmetične salone. Nujna postane samostojna oskrba, ki prihrani čas in denar.

MissStick

Kdo pravi, da mora biti lepotna rutina zapletena? Novi trendi se osredotočajo na čisto in gladko kožo ter bujne igrive kodre. Za doseganje takšnih rezultatov pa vam ni treba zapraviti bogastva ali iti vsak dan v frizerske in kozmetične salone in čakati, da dobite termin. Zato vam predstavljamo 3 najboljše izdelke za samopomoč, ki jih morate imeti. Nego kože obraza in telesa dvignejo na višjo raven in lasem dajo luksuzno dimenzijo.

  1.       MissStick – Depilator v obliki šminke

Za depilacijo ni več treba iti v kozmetični salon, kupiti pene, kreme, voska in trakov, prav tako ni treba trpeti bolečega puljenja dlačic s pinceto. Nič več ne boste izgubljali živcev, ker nikakor ne morete ujeti tiste dražeče dlačice, ki vas bode v oči. MissStick je depilator, zakamufliran v šminko, zato ga v službi lepote imenujejo tudi tajni agent. Ker je majhne velikosti, se zlahka prilega vsaki torbici, zato je odličen za nujno in hitro depilacijo, ko opazite, da se je prikradlo nekaj dlačic.

Namen: Za depilator MissStick nobena dlačica ni nevidna ali prekratka, zato je idealen za depilacijo vseh delov obraza. Uporabite ga lahko za odstranjevanje dlačic z obraza, brade, ušes ali za določanje obrvi. Po tem se ličila lahko takoj nanesejo in izgledajo bolj naravno, saj se ne bodo ujela med dlačice.

Način uporabe: Depilator MissStick je izjemno enostaven za uporabo. Z njim je odstranjevanje dlačic postalo 3-krat lažje. Vse, kar morate storiti, je, da ga vklopite in njegovo glavo rahlo pritisnete ob kožo ter se s krožnimi gibi premikate po delu obraza, s katerega želite odstraniti neželene dlačice. Po tem koža ostane gladka in mehka, brez sledi rdečice in draženja. Treba je opozoriti, da ima MissStick vgrajeno lučko, ki osvetli tudi najmanjše dlačice, da jih ne boste zgrešili.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Depilator v obliki šminke lahko bralci portala svet24.si na uradni strani naročijo 50 % ceneje.

Ocena: 10/10

Za več informacij o depilatorju MissStick kliknite tukaj!

  1.       GlamXL – difuzor za definiranje kodrov

Imeti glamurozno čudovite in zapeljive valove v laseh je nekaj čudovitega. Kar ni tako čudovito, je način, kako jih doseči. Odhod in čakanje v salonu ter nakup različnih pripravkov in naprav za oblikovanje las sta dolgočasna in dolgotrajna postopka. Bodimo iskreni, to ni nekaj, kar vsi počnejo z veseljem. Zato so vse bolj cenjene naprave, kot je GlamXL, ki hkrati suši lase in oblikuje kodre. To napravo ste morda že videli v frizerskih salonih, lahko pa jo uporabljate tudi doma.

Namen: Za popolne kodre vam ni treba čakati na posebno priložnost ali kraj. Razvedrite se z igrivimi valovi v laseh in v svoj vsakdan vnesite kanček optimističnega glamurja z difuzorjem GlamXL, ki oblikuje in definira kodre različnih videzov. Primeren je za vse tipe las in tudi na najbolj ravnih laseh zlahka tvori mehke, naravne in bujne valove.

Način uporabe: GlamXL deluje kot nastavek, ki ga enostavno položite na sušilnik za lase, ki ga že imate. Torej lase hkrati posuši in oblikuje, kar pomeni vsaj dvakrat manj časa, ki ga po nepotrebnem preživite v kopalnici, in dvakrat manj izpostavljenosti las pretirani toploti. Ko končate z oblikovanjem kodrov, jih rahlo poškropite z lakom, da bo pričeska čim dlje obstojna.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Difuzor za definiranje kodrov GlamXL lahko bralci portala svet24.si zgrabijo s popustom, ki poteka na uradni strani.

GlamXL

Ocena: 9,4/10

Za več informacij o difuzorju za definiranje kodrov GlamXL kliknite tukaj!

  1.       Brashy – ščetka za nego obraza 2 v 1

Glede na trende, ki v zadnjih letih prevladujejo na področju nege obraza, število korakov in priprav, potrebnih za njihovo izvajanje, nenehno narašča. Za naporno rutino, ki je pogosto vključevala več kot 15 korakov, je bilo potrebnih ogromno živcev in potrpljenja, pa tudi sredstev. Novi trendi skušajo poenostaviti to rutino, da bi dosegli enak učinek z nekajkrat manj časa, truda in sredstev, na prizorišču pa vse bolj prevladujejo izdelki, kot je Brashy.

Namen: Za absolutno nego kože vam ni več treba sistematično namenjati časa, ker Brashy združuje več korakov nege obraza. Odstrani ličila, očisti kožo, izvaja piling in masažo obraza. Uporablja se lahko z negovalnimi izdelki, ki jih običajno uporabljate, poleg tega pa kožo odlično pripravi na boljše vpijanje kreme in izboljša učinek učinkovitih sestavin.

Način uporabe: Nega obraza še nikoli ni bila lažja in hitrejša. Mehka vlakna temeljito, a nežno pomagajo popolnoma odstraniti ličila in očistiti kožo, silikonski del pa masira obraz in odstranjuje odmrle kožne celice. Pred uporabo obvezno zmočite obraz.

Kje kupiti in po kakšni ceni: krtače za nego obraza Brashy 2 v 1 pri nas še vedno ne boste našli v trgovinah, na voljo pa je izključno online na uradni spletni strani. Trenutno poteka promocijska akcija za bralce portala svet24.si, zato je ta krtača na voljo s 50-% popustom.

Krtačka Brashy

Ocena: 9,65/10

Za več informacij o krtači za obraz 2 v 1 kliknite tukaj!

Zaključek

Nega ne sme biti nekaj, kar vključuje vrsto napornih korakov, zapletenih postopkov, nedostopnih virov ali časa in energije. Bodite na tekočem z novostmi, ki vam bodo olajšale vsakdanje življenje, in se osredotočite na tisto, kar vam je zares pomembno. MissStick, GlamXL in Brashy so trije vrhunski izdelki, ki vam pri tem pomagajo ter nudijo popolnoma novo izkušnjo nege kože in las.

Na voljo so na uradni strani trgovine DokiShop, ki je razmeroma mlada blagovna znamka, vendar blagovna znamka z vizijo. Njen namen je revolucionirati online nakupovanje in ga narediti zabavno, razburljivo in dostopno vsem.

To je kraj, kjer so stranke vedno na prvem mestu, zato se ponudba vsak dan širi, da zadovolji vse okuse.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem neprestano beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se vrne kar 93 % kupcev, kar je zadosten dokaz o povezanosti znamke DokiShop s svojimi kupci. Podatki pokažejo tudi, kaj si ljudje mislijo o znamki, katere izdelki nam olajšajo in izpopolnijo vsakdanje življenje

Verjamemo, da vam bo vsak od teh izdelkov, ki jih ponuja DokiShop, olajšal vsakdanje življenje in lepotno rutino.

>>> KLIKNITE TUKAJ za depilator v obliki šminke MissStick

>>> KLIKNITE TUKAJ za difuzor za kodre GlamXL

>>> KLIKNITE TUKAJ za krtačo za nego obraza Brashy