Zanimivosti

Si želite olajšati nakup?

Oglasno sporočilo
19. 11. 2020, 16.15
Posodobljeno: 19. 11. 2020, 16.59
Deli članek:

Napolnite vašo nakupovalno košarico kar iz udobja vašega naslonjača, kjer lahko nakupujete varno, hitro in enostavno.

V spletni trgovini www.metlika-gastro.si lahko naročite tako hrano, pijačo kot galanterijo. Dostavo vršijo v večji del Slovenije preko njihovih prodajnih centrov.

Svoj spletni nakup živil lahko opravite na: www.metlika-gastro.si

Spletna trgovina metlika-gastro.si je last Kmetijske zadruge Metlika, ki ima dolgoletne izkušnje na področju veleprodaje in oskrbe gostinstva, saj se s tem delom ukvarja že več kot 40 let. Ima osem prodajnih centrov, na področju celotne Slovenije, preko katerih vrši dostavo blaga gostincem. Zaradi spremenjenih razmer na trgu in željo po ohranitvi delovnih mest so že spomladi odprli spletno trgovino za nakup živil, ki je namenjena končnim potrošnikom. Njihova prednost je zagotovo ta, da dostavo vršijo preko svojih distribucijskih centrov in s svojimi prevozniki.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

V njihovi spletni trgovini lahko nakup opravite, kot fizični kupec, že za 40 evrov, kar velja za relacije, ki so oddaljene manj kot 20 km od njihovega prodajnega centra. Hitrost dostave pa je odvisna od kraja naročnika. Prav tako lahko naročeno blago prevzamete osebno v enem izmed njihovih prodajnih centrov.

Želijo si, da je obdobje pandemije za vas čim manj stresno in da ostanete zdravi, zato so se na podlagi sprejetih ukrepov odločili, da vam približajo njihovo storitev in omogočijo varen nakup preko spleta.