Zanimivosti

JYSK predstavlja novo možnost spletnega nakupovanja z brezplačno dostavo

Oglasno sporočilo
30. 10. 2020, 09.08
Deli članek:

Odslej naročite na spletu in brezplačno prevzemite v izbrani trgovini

Z uvedbo nove možnosti nakupovanja na JYSK.si lahko od sedaj, pri izbiri dostave, izberete možnost 'Naročite na spletu - prevzemite v trgovini'. To pomeni, da naročilo, v minimalnem znesku 90 evrov, plačate prek spleta, JYSK pa ga BREZPLAČNO dostavi v trgovino po vaši izbiri. Takoj po dostavi paketa v trgovino, boste prejeli obvestilo, da je paket pripravljen za prevzem.

KAJ JE DRUGAČE V PRIMERJAVI Z OBIČAJNIM SPLETNIM NAKUPOM?

Nakup na JYSK.si ostaja popolnoma enak, razlika je le ta, da se na koncu nakupa prikaže možnost 'Dostava v trgovino'. Poleg možnosti izbire trgovine, v katero želite dostavo, boste prejeli tudi predviden čas dostave in e-pošto ali SMS-sporočilo, ko bo paket pripravljen za prevzem.

Po prejemu obvestila boste imeli na voljo 7 dni za prevzem svojega naročila v izbrani trgovini.

PREDNOSTI STORITVE 'NAROČITE NA SPLETU - PREVZEMITE V TRGOVINI'

Pri možnosti 'Naročite na spletu - prevzemite v trgovini' se plačilo izvede prek spleta, zaradi česar je ta možnost nakupovanja popolnoma varna, saj se pri tem izognete stikom z drugimi kupci v trgovini.

Izdelki se pošiljajo neposredno iz JYSK-ovega distribucijskega centra kar pomeni, da razpoložljivost zalog v trgovinah na sam nakup nima nobenega vpliva. Ponudba izdelkov, ki so na voljo v okviru te možnosti je veliko širša, saj lahko naročite tudi izdelke, ki jih ni v trgovinah in so na voljo 'Samo na spletu', ob hkratnem brezplačnem strošku dostave.

Več informacij o novi možnosti nakupa najdete na JYSK.si.