Zanimivosti

Strašno dobre novice za vse ljubitelje fitnesa

ou
28. 10. 2020, 22.45
Posodobljeno: 28. 10. 2020, 22.45
Deli članek:

Se bojite, da bo vaš telefon sredi noči zazvonil in vas bo skrivnosten glas vprašal: “Katera je vaša najljubša grozljivka?”

Ste se kdaj bali, da se bo televizor nenadoma vklopil, ko boste sami doma, in se bo na njem prikazala bleda postava redkih mršavih las? Se bojite, da vas bo Freddie Krueger obiskal v vaših sanjah ali da vas bo Michael Myers pričakal na ulici? Obstaja ogromno načinov, kako lahko noč čarovnic v vas prebudi najgloblje strahove, katere tudi sami malo spodbujate z ogledom grozljivk. Toda v tem najstrašnejšem letnem času lahko nekaj spremenite, lahko premagate strah in se pripravite na spopad z zlikovci.

Če trenirate, boste zgradili močno postavo in povečali svojo samozavest. Poleg tega pa bo prišlo do še enega preobrata, saj se bo vsak mitološki lik ali antagonist iz grozljivke bal vas in ne vi njega! Toda vsak protagonist v filmu potrebuje pomoč, najsi bo izbral pravo “orožje” za boj proti zlikovcu, napoj za celjenje ran ali eliksir za moč in vzdržljivost. Natanko tako poteka boj s strahovi, ki jih premagujete z vsakim treningom, vaša dodatna pomoč pa lahko postanejo dodatki, pripomočki, fitnes oprema ali oprema za trening, kar vam bo olajšalo celoten postopek in vas spodbudilo, da boste še boljši!

Če iščete svoj “čarobni napoj“ ki vas bo zaščitil pred slabimi navadami in vas podpiral na poti do cilja, se odpravite v Polleo Sport, saj vas tam čakajo strašno dobre akcije za noč čarovnic! Več informacij o akcijah vas čaka na povezavi: https://promo.polleosport.si/halloween/

Akcije, v katerih bodo uživali vsi ljubitelji zdravega in aktivnega življenja!
Vsem strastnim ljubiteljem športa in zdravega načina življenja bodo zagotovo všeč akcije, ki jih je pripravil Polleo Sport:
• opremite svojo domačo telovadnico – fitnes naprave so znižane do 50%
• poiščite novo opremo za trening – oprema za fitnes in borilne veščine je zmanjšana za 15%
• Posladkajte se s svojimi najljubšimi beljakovinskimi ploščicami s popusti do 50%
• zaščitite svoje zdravje s 25% popusti na izdelke Leovital
• popestrite svoje primerne obroke s Kotanyi – celotna ponudba je znižana za 70%
Preverite ponudbo na promocijski strani: https://promo.polleosport.si/halloween/

Prijavite se in osvojite paket "Leo The Monster" paket
S prijavo na Leoclubu dobite dodatne ugodnosti in se samodejno prijavite za nagradno igro, v kateri imate priložnost osvojiti najstrašnejši darilni paket – “Leo The Monster”! Ta dragoceni darilni paket vsebuje:
• 100€ darilni bon Polleo Sporta
• Premium Hydrowhey, 2270 g
• 10x Hustle Protein Bar, 45 g

Kaj še čakate? Pohiti v Polleo Sport, saj bo ta čarovnija najstrašnejše noči kmalu izginila.

https://promo.polleosport.si/halloween/