Zanimivosti

Brezplačna antistress joga z Ano Devayani Kersnik Žvab

Oglasno sporočilo
23. 10. 2020, 15.00
Posodobljeno: 26. 10. 2020, 11.18
Deli članek:

Septembrski Migimigi dan, ki se je letos odvil na spletu, je migimigastično uspel in ponudil mnoge uporabne športne vadbe, delavnice in predavanja. Če ste ga zamudili, lahko do brezplačnih vsebin še vedno dostopate na spletu.

Za dostop do vsebin le oddajte prijavo na www.migimigidan.si in tudi vi zamigajte od doma. Vendar pozor – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020, zato pohitite.

Vadba joge za umiritev in sprostitev

Če ste v teh časih napeti in pod stresom, bo prava izbira za vas zagotovo vadba antistress joge z Ano Devayani Kersnik Žvab. Z njeno jogijsko vadbo boste poskrbeli za umiritev misli in popolno sprostitev telesa. Gre za kombinacijo različnih stilov joge, s poudarkom na tem, da se telo dobro aktivira in na koncu sprosti, kar nam omogoča, da odženemo stres iz telesa, da s polnostjo zadihamo in se počutimo boljše in bolj vitalno. S pomočjo antistress joge lažje premagujemo vsakodnevne stresne situacije in pomagamo telesu, do boljše regeneracije in delovanja, kar nam omogoča boljše počutje in posledično tudi boljše zdravje.

Ana Kersnik Žvab je svetovni javnosti poznana tudi pod spiritualnim imenom Devayani in velja za mednarodno priznano jogistko z izjemnimi rezultati na področju joge. S svojimi dosežki se je že zapisala v sam svetovni vrh joge, že več kot desetletje pa poučuje različne vadbe, med katerimi ji joga predstavlja tudi način življenja. Njeno delo je poznano tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Kot direktorica Kluba Devayani, Založbe Devayani, Studia Devayani in spletne Joga Akademije deli znanje in izkušnje z drugimi ljubitelji joge, saj meni, da si vsak posameznik zasluži živeti najlepše možno življenje.

Nikar ne odlašajte s prijavo, saj je vadba joge z Ano poleg ostalih brezplačnih in uporabnih športnih vsebin na spletu na voljo le še do 11. novembra!