Zanimivo

Xiaomi predstavlja novo serijo pametnih telefonov Mi 10T

Oglasno sporočilo
26. 10. 2020, 09.07
Posodobljeno: 26. 10. 2020, 09.43
Deli članek:

Trojec iz serije Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite, ki se danes predstavlja na slovenskem tržišču, prinaša kombinacijo vrhunske kamere, AdaptiveSync zaslona, zmogljivega procesorja in dolgotrajne baterije.

Nova linija Xiaomi pametnih telefonov - Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite.

Najnovejši modeli pametnih telefonov svetovnega tehnološkega velikana bodo navdušili vse, ki posebno pozornost namenjajo ustvarjalni uporabi, kakovosti fotografij in videov ter vzdržljivosti baterije.

Xiaomi predstavlja serijo Mi 10T, katere trojec Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite ustvarjalnost uporabe telefonov dviga na novo raven. V tem oziru ne preseneča, da to novo linijo odlikuje slogan "Power Your Creativity" (Krepite vašo ustvarjalnost). Glavni model Mi 10T Pro je opremljen s karakteristikami, ki se ne morejo primerjati z nobenim pametnim telefonom v svojem razredu. Mi 10T še naprej premika meje in zagotavlja vrhunsko izkušnjo za vse - od profesionalnih uporabnikov do navdušencev predvajanja (streaminga) in strastnih igralcev iger, medtem ko Mi 10T Lite prinaša 5G in neprekosljivo uporabniško izkušnjo.

Mi 10T Pro in Mi 10T

Mi 10T Pro navdušuje s Xiaomijevo ultra-ločljivo kamero s podporo za OIS in 8K video z impresivno 108 MP glavno kamero. Temu vzoru prav tako sledita tudi Mi 10T Pro in Mi 10T, ki sta opremljena s trojno kamero - poleg glavne kamere jo sestavljata še 13 MP ultra široka kamera in 5MP makro kamera, spredaj pa jo odlikuje še 20 MP selfi kamera.

Xiaomi ponuja tudi nove dinamične programske funkcije za fotografiranje. Šest samostojnih načinov dolge osvetlitve omogoča uporabnikom zajemanje umetniških posnetkov, od načina Moving crowd, ki se osredotoči na neaktiven objekt, hkrati pa zamegli dinamično okolje, do Star trails, ki ustvarja učinek zvezdnatega neba, do načina Photo Clones, ki uporabnika zajame na štiri različne načine. Poleg tega so na voljo trije novi filtri za fotografije - Cyberpunk, Gold Vibration in Black ice, ki pomagajo pričarati oziroma ustvariti želeno razpoloženje.

Mi 10T Pro in Mi 10T sta opremljena z enim najboljših ravnih zaslonov s hitrostjo osveževanja 144 Hz. Z barvno lestvico P3 in linijo TrueColor zaslon ponuja izjemno širok razpon in natančnost barv. Reading mode 3.0 simulira teksturo papirja za zaščito uporabnikovih oči, medtem ko zaslon Sunlight 3.0 samodejno izboljša kontrast in prilagodi dinamično zasičenost barv na prostem.

Opremljena z vodilnim procesorjem Qualcomm® Snapdragon ™ 865, Mi 10T Pro in Mi 10T ponujata izjemno energetsko učinkovitost, zmogljivost in 5G povezljivost.

Mi 10T: Model Mi 10T

Mi 10T Lite

Mi 10 Lite je opremljen z elitno štiridelno kamero, ki jo sestavljajo 64 MP primarna kamera, 8 MP izjemno široka kamera, 2 MP makro kamera in 2MP globinski senzor za brezhibno čisto sliko v vsakem trenutku. Spredaj je 16MP selfie kamera. Nova programska orodja, kot so six Long Exposure modes, Time-lapse selfie, Timed burts in Dual Video, uporabnikom omogočajo zajemanje edinstvenih in ustvarjalnih slik brez potrebe po dodatni programski opremi za urejanje.

Mi 10T Pro je na voljo v 8 GB RAM + 128/256 GB ROM različicah, Mi 10T v 6/8 GB RAM + 128 GB RO, medtem ko je Mi 10T Lite dostopen v 6 različicah RAM + 64/128 GB ROM.