Zanimivosti

V Tušu zagotavljajo nizke cene kar 2.500 izdelkom

Oglasno sporočilo
23. 10. 2020, 17.12
Posodobljeno: 23. 10. 2020, 18.11
Deli članek:

V teh težkih časih skrbijo za svoje kupce.

V današnjem času želimo vsi nakupovati čim bolj preprosto in varno, predvsem pa ugodno. V Tušu so zato znižali redne cene več kot 600 izdelkom, 2.500 izdelkom pa zagotavljajo nizke redne cene. Tako lahko na enem mestu najdete vse, kar potrebujete pri vsakodnevnih nakupih, ob tem pa še dodatno prihranite.

Znašli smo se v razmerah, ko je še posebno pomembno, komu in kako namenjamo svoj čas in energijo. V Tušu so na te potrebe odgovorili z nizkimi cenami in kupcem omogočili vsakodnevne ugodne nakupe njihovih najbolj priljubljenih izdelkov na policah. Trenutne okoliščine za marsikoga pomenijo tudi novo ekonomsko realnost, zato je kar 2.500 redno nizkih cen v Tušu še toliko bolj dobrodošlih. In ne samo to, v Tušu so še dodatno znižali redne cene več kot 600 izdelkom.

Najboljši iz Slovenije

Med znižanimi izdelki na policah najdete številne najbolj priljubljene, ki nastajajo v Sloveniji, saj v Tušu neomajno verjamejo v slovensko kakovost. Ker spoštujejo slovenske pridelovalce in so prepričani, da znajo ti ustvariti zares vrhunske izdelke, ki jih zaznamujejo dolgoletna tradicija, sonaraven pristop ter vztrajna predanost in iskrena skrb, je na njihovih policah več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

Tam boste zato našli dnevno svežo ponudbo mleka in mlečnih izdelkov, ki prihajajo z najbolj neokrnjenih slovenskih pašnikov. Z lokalnimi kmetijskimi zadrugami sodelujejo vse od semena do pridelka, da vam lahko ponudijo dnevno sveže sadje in zelenjavo z domače rodovitne zemlje. V njihovih mesnicah najdete svežo in kakovostno ponudbo 100-odstotno slovenskega govejega mesa, iz njihove pekarne pa se vsak dan vije vonj po avtohtoni tradiciji svežega domačega kruha, ki mu preprosto ni enakega.