Zanimivosti

Družbe BTC, Eligma in Lab4Pay združile moči in bodo trgovcem ponudile integrirano rešitev za celovito poslovanje na prodajnih mestih

Oglasno sporočilo
19. 10. 2020, 11.45
Posodobljeno: 19. 10. 2020, 11.50
Deli članek:

S podpisom partnerske pogodbe in vstopom v lastniško strukturo so se podjetja BTC d. d., Eligma d. o. o. in Lab4Pay d. o. o. zavezala k nadaljnjemu razvoju celovite rešitve, ki stremi k povečanju e-plačil in enotnemu sistemu za učinkovito poslovanje malih in srednje velikih podjetij na prodajnih mestih.

Lab4Pay
Damjan Kralj, Miha Culiberg, Dejan Roljič.

Podpora klasičnim in naprednim plačilnim rešitvam, vključno s kripto plačili, integracija z davčno blagajno in možnost nameščanja dodatnih aplikacij na napravo 'vse-v-enem', podjetjem omogoča enostavnejše poslovanje in manjše stroške. Podjetje Lab4Pay, ki združuje strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami na področju plačilnih sistemov, je skozi dobro zasnovano strategijo in vizijo s svojo poslovno idejo na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada doseglo drugo mesto med več kot 130 start-up podjetji in s svojo inovativno rešitvijo pritegnilo tudi strateška partnerja – družbo BTC in Eligmo.

Miha Culiberg, poslovnež, direktor in ustanovitelj podjetja Lab4Pay: "Naša rešitev bo trgovcem na eni napravi ponujala sprejem klasičnih in modernih e-plačil, kot tudi integracijo z davčno blagajno in pester nabor aplikacij za izboljšanje upravljanja odnosov s kupci. Z napredno integracijo različnih plačilnih metod v eni napravi so možnosti za dodajanje novih plačilnih metod neomejene in se lahko spreminjajo glede na potrošniške trende. V času Covid-19 je prehod s klasičnih na elektronska plačila še toliko bolj pomemben, Lab4Pay pa je s svojo rešitvijo poleg razširjenega nabora plačilnih metod na prodajnih mestih zagotovil enako uporabniško izkušnjo tudi na hitro rastočem segmentu online nakupov. Platforma, ki je odprta za vse ponudnike androidnih rešitev, trgovcem olajša in poceni vsakodnevno poslovanje, zato vabimo vse ponudnike programskih rešitev za prodajna mesta k sodelovanju in povečanju nabora storitev za trgovce." Več o celoviti rešitvi za prodajna mesta poiščite na www.lab4pay.com.

Lab4Pay
Družbe BTC, Eligma in Lab4Pay so združile moči.