Zanimivosti

Prodaja je najpomembnejša življenjska veščina

Oglasno sporočilo
19. 10. 2020, 13.52
Posodobljeno: 19. 10. 2020, 14.06
Deli članek:

Poznate zgodbo o deželi dolgih žlic?

V majhni deželi sta bili bela in črna soba.

Iz slednje se je slišalo nevzdržno stokanje in toženje. Ljudje so sedeli okoli velikanske mize, ki se je šibila pod najokusnejšimi jedmi. Zakaj torej njihovi obupani kriki? Na svoje roke so imeli pritrjene žlice, ki so bile kar dvakrat daljše od njihovih rok. Vsi so lahko zajeli hrano, a si je niso mogli nesti v usta ...

Vzdušje v beli jedilnici je bilo drugačno, čeprav so tam sedeli ljudje v enakih pogojih kot v črni sobi. Na stotine ljudi je sedelo za enako mizo kot v črni sobi. Tudi tukaj so vsi imeli dolge lesene, na svoje roke pritrjene žlice. Vendar ni nihče jadikoval in tarnal, kaj šele umiral od lakote. Ljudje v beli sobani so z dolgimi žlicami hranili drug drugega.

Prodajni uspeh je odvisen samo od prodajalčeve mentalne naravnanosti

Dober prodajalec se vedno kritično in objektivno zaveda situacije, v kateri se znajde. In če je naravnan k dolgoročnim prodajnim uspehom, vedno išče izključno dobre partnerske rešitve. Rešitve, ki so enako dobre za kupca in za prodajalca.

Vsaka prodaja mora biti naravnana tako, da je v korist in pomoč vsem vpletenim. In tudi tako, da prodajalca podpira pri napredku na vseh ravneh – ne samo v denarnem zaslužku na poslovnem področju, temveč tudi v stalni duhovni rasti na osebnem področju.

Samo to je prodaja, s katero bomo lahko ostali uspešni in h kateri moramo stremeti.

Ekskluzivni mentorski program Aleša Lisca

Celoletni marketinško-prodajni trening je pripravljen za ambiciozne, odgovorne in vedoželjne podjetnike, ki skrbite za svoj napredek na področju marketinga in prodaje, hkrati pa negujete tudi svojo osebnostno integriteto.

Program je adekvatna kombinacija on in off line predavanj, vaj, diskusij in svetovanja. Zaključek in dva vikenda v dolini Kolpe po programu BWK, Business Wellbeing Kostel, ki uravnoteženo združuje poslovne aktivnosti s skrbjo za osebno in duhovno rast. Preizkušena vsebina, garantirana učinek in zadovoljstvo. Vpisujemo že novo generacijo, letnik 2020/2021.

»Vesel sem, da sem se odločil in se pridružil top marketinškemu celoletnemu mentorskem programu. V prvi fazi že zato, ker sem obnovil določeno znanje, ki sem ga prejel že na faksu. V drugi pa zato, ker sem pridobil obilo novega znanja, ki je bilo podano in utemeljeno na konkretnih/vsakdanjih primerih. To znanje je bilo dobljeno na zanimiv, pogovorni način in ne na način, ki smo ga vajeni iz šole. Predavanja se niso nikoli ponavljala in na vsakem sem pridobil obilo novih, uporabnih informacij. Konsistenca le-teh pa je bila izbrana z občutkom in razvrščena v idealen mesečni tajming.

V kolikor je bil prej moj nagovor kupcu v okvirih predstavitve podjetja in izdelka, ki mu ga ponujam, sem zdaj to stopnjo prerasel. Veliko bolje razumem kupca in smisel prodaje. Aleš, še enkrat hvala za trud, posvečen čas in zanimiv program. Če boš imel tudi nadaljevalni program, se takoj pridružim.«

Marko Žunec, direktor Impol Servis d.o.o.

Zakaj mentorski program in ne kaj drugega?

Danes lahko najdete informacij o marketingu in prodaji več, kot jih želite. Knjige, seminarji, delavnice, zvočne knjige, webinarji, ogromno brezplačnega spletnega gradiva. Kdor se želi učiti, lahko to naredi brez večjih stroškov. Potrebuje samo voljo in čas.

Vendar … Nič ne nadomesti dobrega mentorja.

Nič ne more nadomestiti diskusij, druženja in sodelovanja s kolegi. Lahko se naučite igrati šah s pomočjo knjig, lahko pa se učite s svetovnim prvakom Kasparovom. Boste bolje napredovali samo s knjigami ali pod osebnim velemojstrovim mentorstvom? Vam bo zabavneje z literaturo ali v velemojstrovi družbi? Kako dejstvo, da ste imeli najboljšega učitelja, pomembno sooblikuje vaše reference?

Če želite temeljito in celostno, a fleksibilno obvladati področje marketinga in prodaje, je mentorski program resno dobra izbira.

Prijazno vabljeni v interaktiven razred 20 ambicioznih podjetnikov.

mag. Aleš Lisac

Več informacij najdete na www.lisac-lisac.si/mentorstvo-celoletna-sola/ ali pokličete na telefonsko številko 040 771077.