Zanimivosti

Filip Kržišnik, Taiji Tokuhisa, Nives Orešnik in drugi znani v ALEJI kolesarili v dobrodelne namene, skupaj so zbrali kar 4500 evrov

Oglasno sporočilo
13. 10. 2020, 07.20
Posodobljeno: 13. 10. 2020, 07.51
Deli članek:

revija zvezde
toni pugelj

»Skupaj smo polni energije, pričakovanj in želja, da dosežemo čim več dobrodelnih kilometrov, prikolesarili 840 kilometrov. Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA je tako skupno prispevalo 4.500,00 evrov mladinskim selekcijam Kolesarskega društva Rog za vzgojo mladih kolesarskih upov oz. novih Pogačarjev, Rogličev in Mezgecev,« je ob dobrodelnem dogodku TOUR DE ALEJA izpostavil Toni Pugelj, direktor ALEJE.

Arhiv
aleja

Obiskovalci, željni vrtenja pedal, so kilometre v ALEJI nabirali na treh profesionalnih trenažerjih, z upoštevano varnostno razdaljo med tekmovalci, in preko aplikacije ZWIFT, kjer so lahko udeleženci kolesarili po realnih progah. Pridružilo se jim je lepo število znanih Slovencev, profesionalnih športnikov in rekreativnih kolesarjev. Pedala so med drugim pogumno vrteli hokejist Žiga Pance, akrobat in plesalec Filip Kržišnik, radijski voditelj Tadej Bricelj, osebna trenerka in nekdanja misica Nives Orešnik, podjetnik in maneken Taiji Tokuhisa, kolesar in komentator Martin Hvastija, direktor ekipe Tadeja Pogačarja UAE in selektor kolesarske reprezentance Slovenije Andrej Hauptman ter dolgoletni trener Tadeja Pogačarja in trener v Kolesarskem društvu Rog Miha Koncilija.

Zadnje kilometre so skupaj prekolesarili Toni Pugelj, Andrej Hauptman in Miha Koncilija. Slednjemu je Toni Pugelj po končanem dobrodelnem dogodku predal bon v vrednosti 4.500,00 evrov. »Bila je izjemna energija. Taka, ki v zadnjem času prav manjka,« je občutke še strnil direktor Pugelj.

»Na dobrodelnem TOUR DE ALEJA so bila upoštevana vsa priporočila NIJZ. Zaščitne maske so kolesarji sneli šele, ko so sedli za kolo in v njihovi bližini ni bilo nikogar. Vsi so držali fizično distanco vsaj 1,5 metra, ves čas pa so se tudi razkuževala vsa kolesa oz. celotno prizorišče,« je še poudaril Toni Pugelj, direktor ALEJE.