Zanimivosti

Ne opozori vas le na policijsko uro

Oglasno sporočilo
6. 11. 2020, 14.28
Posodobljeno: 6. 11. 2020, 15.18
Deli članek:

Udeleženci Roadtripa se bodo na pot podali opremljeni z novo uro Huawei Watch GT 2 Pro, ki bo spremljala njihove aktivnosti in jim ob dogodivščinah podajala koristne informacije. Tako bodo lahko varno in brezskrbno raziskovali neodkrite kotičke Slovenije, ura Huawei Watch GT 2 Pro pa bo s svojimi uporabnimi funkcionalnostmi še dodatno obogatila njihovo izkušnjo.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Nova ura Huawei Watch GT 2 Pro ponuja širok nabor funkcij, ki uporabniku pridejo prav tako ob vsakodnevnih aktivnostih in športni vadbi kot tudi pri odkrivanju neznanega. Če bodo Roadtripovci pri svojem raziskovanju zašli s poti, se bodo s pomočjo  Huawei Watch GT 2 Pro brez težav vrnili na točko izhodišča. Ura se namreč ponaša s funkcijo GPS Route Back, ki jih bo s pomočjo GPS sledenja vodila nazaj na točko, kjer so začeli svojo pot. Ob tem jim bo ves čas podajala informacije o tem, koliko poti še morajo prehoditi do vrnitve in kdaj se bodo vrnili, ob tem pa jim bo nudila tudi glasovne usmeritve.

Ob adrenalinskih doživetjih, ki jih na Roadtripu ne bo manjkalo, bo udeležencem posebej prav prišla tehnologija HUAWEI TruSeenTM 4.0+, ki bo ves čas natančno spremljala njihov srčni utrip. Prepričani smo, da bo se bo tik pred spustom po najdaljši neprekinjeni jeklenici le-ta močno povečal, o čemer se bodo lahko s pomočjo ure Huawei Watch GT 2 Pro prepričali tudi na lastne oči.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Ura Huawei Watch GT 2 Pro bo Roadtripovce obveščala tudi o vremenskih spremembah. Z vgrajenim višinskim barometrom bo v realnem času zaznala morebitno spremembo zračnega tlaka, in tako naše avanturiste pravočasno opozorila, naj se pripravijo na nenadno spremembo vremena. Obenem jim bo ponudila vse informacije o uri sončnega oz. luninega vzhoda in zahoda ter informacije o luninih fazah ter plimovanju morja na Obali.

V vseh treh dneh Roadtripa bodo lahko udeleženci pozabili na skrbi, povezane z delovanjem ure Huawei Watch GT 2 Pro, saj se ura poleg vseh uporabnih funkcionalnosti lahko pohvali z do 2-tedensko življenjsko dobo baterije. Če pa se ob zelo obsežni uporabi ure vseeno zgodi, da bi se baterija izpraznila, bo za naslednjih 10 ur dogodivščin zadostovalo le 5 minut hitrega brezžičnega polnjenja.