Zanimivosti

HUAWEI WATCH GT 2 PRO: NAPREDNE FUNKCIONALNOSTI ZA IZJEMNO IZKUŠNJO NA PROSTEM

Oglasno sporočilo
28. 9. 2020, 09.00
Posodobljeno: 12. 10. 2020, 14.50
Deli članek:

Najnovejša Huaweieva pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro s svojo tehnološko dovršenostjo in naborom nepogrešljivih funkcionalnosti izkušnjo na prostem postavlja na višji nivo. Z inovativnimi in uporabnimi funkcijami bo marsikateremu uporabniku olajšala in obogatila razburljive trenutke raziskovanja še neodkritih kotičkov narave.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

VRNITEV NA IZHODIŠČE ŠE NIKOLI NI BILA ENOSTAVNEJŠA

Predstavljajte si, da si v nepoznanem mestu ogledujete znamenitosti, ali pa da raziskujete naravo v novem okolju – svoj telefon pa ste pustili doma. Za navigacijo se navadno zanašamo na naše pametne telefone in smo lahko brez njih na nepoznanem terenu popolnoma izgubljeni. Z uro Huawei Watch GT 2 Pro to ne bo več težava, saj ponuja novo funkcijo »GPS Route Back«, ki vas usmerja, da se po isti poti vrnete na začetek vaše poti. To funkcijo lahko uporabljate v šestih načinih: pohodništvo, gorništvo, gorski tek, sprehod na prostem, tek na prostem ter kolesarjenje na prostem. Funkcija GPS Route Back vas s pomočjo GPS sledenja vodi nazaj na izhodiščno točko in vam tako pomaga, da se lažje orientirate. Huawei Watch GT 2 Pro bo izračunala, kako dolga je vaša pot nazaj, predviden čas vrnitve in vas ob vračanju tudi glasovno usmerjala.

IZČRPNE VREMENSKE INFORMACIJE

Vsi vemo, da je informiranost o vremenu ključnega pomena za izlete v naravo. Z uro Huawei Watch GT 2 Pro lahko preprosto preverite informacije o sončnem ter luninem vzhodu in zahodu, luninimi ménami in plimovanjem. Tako boste lahko prilagodili svoje aktivnosti in v primeru, da je luna na noč vašega izleta v naravo v mlaju, namesto nočnega pohoda raje izbrali opazovanje zvezdnatega neba.

VARNI PRED NEPREDVIDENIMI POJAVI

Huawei Watch GT 2 Pro ima vgrajen barometrski višinomer, s pomočjo katerega boste ves čas seznanjeni z zračnim pritiskom območja, v katerem se nahajate. Poleg tega lahko aktivirate tudi opozorila za nevarne vremenske pojave tudi ko nimate povezave z internetom, kar vam lahko močno olajša načrtovanje vaših aktivnosti na prostem.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

SOVPADAJOČA OZADJA ZA RES CELOVITO IZKUŠNJO

Poleg mnogih uporabnih informacij in funkcij, ki jih zagotavlja uporaba Huawei Watch GT 2 Pro, naprava ponuja tudi širok nabor estetskih zaslonov, ki so navdihnjeni z aktivnostmi v naravi. Tako lahko na primer takrat, ko opazujete zvezdnato nebo, izberete ozadje z astronomskim motivom.