Zanimivosti

Streho parkirne hiše Cityparka zavzelo 70 jeklenih lepotcev

Oglasno sporočilo
23. 9. 2020, 11.52
Posodobljeno: 23. 9. 2020, 12.01
Deli članek:

Na strehi parkirne hiše Cityparka, največjega nakupovalnega središča v Sloveniji, je v nedeljo kljub sončnemu vremenu močno grmelo. Nanjo je zapeljalo kar 70 privlačnih in zanimivih športnih avtomobilov. Vozniki so jih pred fotografske objektive postavili ob zaključku celodnevne vožnje po slikovitih slovenskih cestah.

Promo foto
Car Scene Slovenija, jeklene lepotci, avto, avtomobili, Tura #3, športni avtomobili

Dogodek Car Scene Slovenija je prireditev, ki jo je, tokrat pod imenom »Tura #3«, že tretje leto zapored organizirala skupina prijateljev iz Slovenije. S takšnimi srečanji želijo obogatiti slovensko avtomobilistično kulturo. Glede na lepe odzive so prepričani, da bo tudi postanek v Cityparku postal tradicionalen.

Promo foto
Car Scene Slovenija, jeklene lepotci, avto, avtomobili, Tura #3, športni avtomobili

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

Promo foto
Car Scene Slovenija, jeklene lepotci, avto, avtomobili, Tura #3, športni avtomobili

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec velikih nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Lani so najemniki na lokacijah SES ustvarili 2,83 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. SES nakupovalna središča so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.