Zanimivosti

Zlila sta se v rumen studio!

R.T.
22. 9. 2020, 09.33
Posodobljeno: 22. 9. 2020, 09.34
Deli članek:

Jutranja voditelja na radiu Veseljak Nina Cestnik Pavlič in Žiga Deršek sta se dan po zmagoslavju naših kolesarskih šampionov pridružila akciji Kolesarske zveze Slovenije z geslom "Slovenija v rumenem".

Radio Veseljak
Nina in Žiga

Opremila sta se z rumenimi oblačili in se z radijskim studiem, v katerem so rumene stene in tudi mikrofoni, popolnoma zlila. Veseljaka, ki se v vsakem skupnem jutru počutita zelo 'rumeno', to pomeni optimistično, nasmejano in razigrano, sta v šali izjavila, da imata rumeno tudi celotno spodnje perilo.

Ponosna in vesela sta v čast Tadeju Pogačarju  in Primožu Rogliču, že navsezgodaj zjutraj, na edini 100% slovenski radijski postaji, nagovarjala Slovence in Slovenke, naj gredo od doma oblečeni v rumeno. In teh se je po Sloveniji nabralo. Še en dokaz, da še kako močno drži tudi slogan radia Veseljak, 'samo domače, samo najboljše'. Sicer pa studio Veseljaka tudi potem, ko so se slekla rumena oblačila,  še naprej ostaja rumen! Za optimistične in vesele tudi ostale dni leta, dodajata Nina in Žiga.