29-letni mladenič Borna je na družbenem omrežju Instagram postal prava senzacija. Razlog? Podoben naj bi bil srbskemu predsedniku Aleksandru Vučiću.

Fotografijo Borne, na kateri pozira v moški obleki, so objavili na Instagram profilu Negujmo srbski, kjer se lahko pohvalijo s 485 tisoč sledilci. Ob fotografiji 29-letnega Hrvata so zapisali: "Našli smo Vučičevega dvojnika na Hrvaškem. Menimo, da mora postati novi influencer (vplivnež), zasluži si 10 tisoč sledilcev". 

Le nekaj ur po objavi je 29-letni inženir postal spletna zvezda tako na Hrvaškem kot v Srbiji, na svojem Instagram profilu ima v tem trenutku že skoraj 13 tisoč sledilcev.

Borna je za hrvaški portal Index priznal, da so ga z Vučićem prvič primerjali med študijem. "Sam se do takrat nisem zavedal podobnosti. Ne vem, kaj naj si mislim. Še vedno sem v šoku, da je podobnost z gospodom Vučićem pripeljala do tolikšne prepoznavnosti. Moj mobilni telefon nenehno zvoni. Po eni strani mi dobro godi, ker je zabavno brati komentarje, po drugi strani pa je stresno," je priznal Borna in dodal, da sam sicer ne spremlja politike. 

Aleksandar Vučić
Profimedia
Srbski predsednik Aleksandar Vučić