Zanimivosti

Cocon de Sérénité MODRA SPROSTITEV

Oglasno sporočilo
16. 12. 2019, 11.42
Posodobljeno: 15. 9. 2020, 11.51
Deli članek:

Privoščite si trenutek čiste sprostitve … L'OCCITANOVA aromatična kolekcija Cocon de Sérénité vsebuje mešanico sproščajočih eteričnih olj, ki vas ponese v objem umirjenosti. Sivka ZOP (zaščitena označba porekla) iz Provanse v kombinaciji s sladko pomarančo, bergamotko, mandarino in geranijo ustvari dobro počutje in občutek sprostitve.

Loccitane
Novosti Cocon de Serenite.jpg

Novosti so na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 10. septembra 2020 dalje.

  1.      Sproščajoče SPA olje za telo Cocon de Sérénité, 250 ml

Iščete recept za hitro in globoko sprostitev? Spoznajte L'OCCITANOVO novo Sproščajoče SPA olje za telo Cocon de Sérénité. To negovalno olje, ki ga je navdihnil spa ritual, zagotavlja sprostitev in dobro počutje. Inovativna 100-% naravna formula se v stiku z vodo spremeni v mlečnato teksturo, ki pomaga navlažiti in zmehčati kožo. Masaža s tem izdelkom ustvari prijeten občutek toplote, ki pomaga odpraviti napetost v mišicah, ter vas sprosti po napornem dnevu.

Loccitane
Sproscajoce SPA olje za telo Cocon de Serenite 250 ml.jpg

Cena: 35,60 €

  1.      Sproščajoče masažno olje za telo Cocon de Sérénité, 100 ml

Iščete recept za hitro in globoko sprostitev? Spoznajte L'OCCITANOVO novo Sproščajoče masažno olje za telo Cocon de Sérénité, ki kožo naredi prožno in svilnato mehko, hkrati pa pomaga sprostiti čute in zagotovi trenutke dobrega počutja. 100-% naravna dišava z dokazano pomirjajočim delovanjem vas popelje v svet globoke sprostitve in spa ritual ustvari kar pri vas doma.

Loccitane
Sproscajoce masazno olje za telo Cocon de Serenite 100 ml.jpg

Cena: 28,50 €

  1.      Sproščajoča sol za kopel Cocon de Sérénité, 60 g

Iščete recept za hitro in globoko sprostitev? Spoznajte L'OCCITANOVO novo Sproščajočo sol za kopel Cocon de Sérénité. Solne kristale iz pokrajine Camargue, obogatene z eteričnimi olji in sivkinimi cvetovi, usujte v kopel in v nekaj trenutkih vas 100-% naravna dišava z dokazano pomirjajočim delovanjem popelje v popolno sproščenost.

Loccitane
Sproscajoca sol za kopel Cocon de Serenite 60 g.jpg

Cena: 8,60 €

Že na voljo:

  1.      Sproščajoča sveča, 140 g

Zaprite oči. Predstavljajte si, da ste sredi neokrnjene narave, vašo kožo pa boža blaga dišeča sapica. Uživajte v nežnem objemu Provanse in se prepustite temu blaženemu trenutku. To občutenje vam pričara L'Occitanova nova Sproščajoča sveča iz kolekcije Cocon de Sérénité, ki je zasnovana z edinstveno kombinacijo eteričnih olj sivke ZOP (Zaščitena označba porekla) iz Visoke Provanse, bergamotke, mandarine, sladke pomaranče in geranije za dobro počutje in sprostitev.

Loccitane
Pozivljajoca sveca 140 g 01.jpg

Cena: 22,40 €

  1.      Prestižna sproščajoča sveča, 440 g

Zaprite oči. Predstavljajte si, da ste sredi neokrnjene narave, vašo kožo pa boža blaga dišeča sapica. Uživajte v nežnem objemu Provanse in se prepustite temu blaženemu trenutku. To občutenje vam pričara L'Occitanova nova Prestižna sproščajoča sveča iz kolekcije Cocon de Sérénité, ki ima kar tri stenje za intenzivno sproščajoče doživetje. Ta sveča je zasnovana z edinstveno kombinacijo eteričnih olj sivke ZOP (Zaščitena označba porekla) iz Visoke Provanse, bergamotke, mandarine, sladke pomaranče in geranije za dobro počutje in sprostitev.

Loccitane
Prestizna sproscajoca sveca 440 g 01.jpg

Cena: 69,10 €

  1.      Sproščajoča meglica, 100 ml

Zaprite oči. Predstavljajte si, da ste sredi neokrnjene narave, vašo kožo pa boža blaga dišeča sapica. Uživajte v nežnem objemu Provanse in se prepustite temu blaženemu trenutku. To občutenje vam pričara L'Occitanova nova Sproščajoča meglica iz kolekcije Cocon de Sérénite. Meglica je zasnovana z eteričnimi olji provansalske sivke, bergamotke, mandarine, sladke pomaranče in geranije. Razpršite jo po spalnici 15 minut pred spanjem, da ustvarite mirno vzdušje, ki spodbuja sprostitev in dobro počutje.

Loccitane
Sproscajoca meglica 100 ml.jpg

Cena: 20,30 €

  1.      Sproščajoči parfum za dom – ponovno polnjenje, 100 ml

Zaprite oči. Predstavljajte si, da ste sredi neokrnjene narave, vašo kožo pa boža blaga dišeča sapica. Uživajte v nežnem objemu Provanse in se prepustite temu blaženemu trenutku. To občutenje vam pričara L'Occitanov novi Sproščajoči parfum za dom – ponovno polnjenje iz kolekcije Cocon de Sérénite. Parfum je zasnovan z edinstveno kombinacijo eteričnih olj sivke ZOP (Zaščitena označba porekla) iz Visoke Provanse, bergamotke, mandarine, sladke pomaranče in geranije za dobro počutje in sprostitev.

Stekleno posodico razširjevalca parfuma za dom napolnite do polovice in dajte vanjo paličice. Razporedite jih v obliki šopka. Zaradi kapilarnega delovanja tekočin paličice srkajo parfum iz posode navzgor in dišavo razširjajo v prostor. Ponovno polnjenje zadostuje za do 4 tedne uporabe.

Loccitane
Sproscajoci parfum za dom-refill 100 ml.jpg

Cena: 15,30 €

PRODAJNA MESTA L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Aleja, Supernova Mercator Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi

KRANJ: Qlandia ● BLED: Cesta svobode 10 ● MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11

CELJE: Citycenter ● NOVO MESTO: Qlandia ● KOPER: Čevljarska ulica 35, Planet Koper

PORTOROŽ: Obala 14 b ● NOVA GORICA: Qlandia

Izbrana prodajna mesta Müller v Sloveniji

SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si