Popivanje in goltanje tablet

Kolca žena 12 let ni nehala kolcati

C.E.
11. 9. 2020, 17.59
Posodobljeno: 11. 9. 2020, 19.38
Deli članek:

Danielle McCraken zase trdi, da je bilo običajno dekle iz majhnega mesteca Dunnavant v ameriški zvezni državi Alabama. Vse se je spremenilo v letu 2006, po nizu divjih noči polnih pijančevanja in zaužitih tablet.

Wikipedija
Gospod Kolcamož, ki ni nehal kolcati

Tablete so bile sicer predpisane na recept zaradi artritisa in migren, vendar je znala žurerka z njimi pretiravati. Želja po zabavi jo je pahnila v odvisnost od tablet. Neka žurerska noč v letu 2008 je bila še posebej nebrzdana. Popila je enormne količine vodke, ki jo je pridno poplaknila z več tabletami. Naslednje jutro se je zbudila brez spomina na najverjetneje precej burno noč. In začelo se je. Kolcalo se ji je celo jutro, dopoldne, popoldne in še večer. Zaradi huronskega neprenehnega kolcanja jo je začel boleti vrat in prsni koš. Po neznosnem tednu kolcanja je odšla k zdravniku, ki jo je odslovil z zamahom roke, češ da stanje ni problematično.

Kolcnila petkrat na minuto

Količna kolcanja ni bila vselej enaka, spreminjala se je glede na raven stresa ali če ni dovolj spala. Povprečno je kolcnila petkrat na minuto, torej nekje na 10 sekund. Ljudje sprva niso verjeli resnosti njenega kolcanja in so menili, da se dela norca in jih skuša zgolj zabavati s smešnimi zvoki. Kolcanje se ni umirilo niti ponoči, njena družina jo je slišala kolcati tudi med spanjem.

Med zdravniki, ki so jo obravnavali je bilo dosti skepse, na začetku so jo prepričevali, da je vse to le v njeni glavi.

Facebook
Danielle McCracken neprenehoma kolca že ducat let

Peklenski dnevi

Začele so se vrstiti neprijetnosti v zvezi z nezaželjenim kolcanjem. Profesor na univerzi jo je napotil iz predavalnice, češ da s svojim neprimernim obnašanjem moti ostale študente. Tudi obiski kinodvoran in gledališča so postali peklenski in uboga Danielle se je nehala kulturno udejstvovati in je raje ostajala v zavetju doma, kjer ni motila nikogar.

Prenehala je s popivanjem in jemanjem tablet, a tudi to ni odpravilo kolcanja.

Našla sanjskega moškega

Kolcanje ji je povzročilo veliko nevšečnosti tudi pri iskanju partnerja. Kmalu je spoznala, da je najboljše orožje v danih okoliščinah humor. Tako je ob ogledu odlomka iz Monty Pytona, kjer stražar neprenehaoma kolca, spoznala svojega sanjskega moškega, se poročila z njim in si ustvarila družino.

Njeno kolcanje se je sicer umirilo, vendar še vedno kolcne v povprečju na vsake tri minute. Za svoje kolcanje krivi nespametno popivanje v svojih divjih letih in jemanje tablet, ki ji je poškodovalo živčevje. S kolcanjem se je naučila živeti in ji je po 12 letih postalo tako naravno kot mežikanje, z njim pa še vedno nasmeji svojo hčer.