Zanimivosti

Wellness Bootcamp vikend z Natašo Gorenc v Thermani Laško!

Oglasno sporočilo
11. 8. 2020, 12.32
Posodobljeno: 11. 9. 2020, 13.54
Deli članek:

Le kdo ne pozna Nataše Gorenc – osebne trenerke, ki je k vadbi zagrizeno spodbujala tekmovalce v šovu The Biggest Loser? Nataša je velika zagovornica zdravega načina življenja in prava pozitivka, ki ne samo pomaga krepiti vaše telo, temveč blagodejno vpliva tudi na vaše razpoloženje in motivacijo. Sedaj lahko njen trening preizkusite tudi vi. Vabljeni v Thermano Laško, kjer bo od 25. do 27. septembra potekal Wellness Bootcamp vikend z Natašo Gorenc.

Thermana Laško
Po odličnih treningih bo čas za regeneracijo, med drugim tudi v tematskih savnah, ki govorijo zgodbe Laškega.

Wellness Bootcamp vikend bo zagotovo aktiven, a obenem tudi sproščujoč. Treningi bodo potekali tako v telovadnici, kot tudi v bazenih s termalno vodo. Po treningu pa bodo za najboljšo sprostitev poskrbeli maserji s popolno kombinacijo treh masaž, ki bodo nadgradile vaš trud pri vadbi. Športna masaža hrbta bo temeljito pregnetla in prenovila mišice, ki jih običajno najbolj zapostavljamo. Anticelulitna masaža bo v kombinaciji s priljubljeno maderoterapijo pa bo poskrbela za učvrstitev in lepši izgled kritičnih predelov telesa.

Thermana Laško
Nataša Gorenc, ena najbolj znanih slovenskih osebnih trenerk, bo v Thermani Laško izvedla poseben "bootcamp" vikend, kjer bodo po treningih sledili tudi raznoliki načini sprostitve.

Vikend paket, ki vključuje vse treninge z Natašo Gorenc, neomejeno sproščanje v bazenih pod stekleno kupolo in wellness je na voljo že od 279 evrov, na paket pa lahko unovčite tudi turistični bon!

Več informacij o paketu Wellness Bootcamp vikend vas čaka na www.thermana.si, za rezervacijo lahko pokličete na 03/423 2100 ali pišete na info@thermana.si.

Nataša čaka na vas v Thermani Laško!

Hotel Thermana Park
Kopanje in sproščanje v Thermani Laško poteka na več kot 2200 kvadratnih metrih vodnih površin pod edinstveno odpirajočo se stekleno kupolo.