Zanimivosti

PREVERI, KJE BODO SPALI?!

Oglasno sporočilo
8. 9. 2020, 11.20
Posodobljeno: 8. 9. 2020, 14.42
Deli članek:

Udeleženci Roadtripa si bodo baterije za nova doživetja napolnili v enem izmed šestih hotelov LifeClass v Portorožu, kjer se bodo v nov dan dogodivščin prebudili v udobnih sobah s pogledom na Piranski zaliv. Resort LifeClass Hotels & Spa Portorož se ponaša s prepletom tradicije in sodobnega udobja ter kulinaričnih užitkov, ki jih zagotovo ne bodo pustili ravnodušne.

Resort LifeClass Hotels & Spa Portorož se nahaja tik ob morju. Združuje šest hotelov najvišjih kategorij, 11 restavracij in barov, slaščičarno, konferenčni center Portus, bazene s termalno in ogrevano morsko vodo ter pestro ponudbo wellness in masažnih storitev. Gostje se lahko udeležijo tudi aktivnosti v okviru hotelskega razvedrilnega in rekreacijskega programa. Med njihove najbolj cenjene storitve se uvrščajo solni piling, obloga telesa s solinskim blatom, ajurvedska masaža Abhayangham in Othadam, pomlajevalni tretmaji, torta »solni cvet« ter ponudba izvrstnih istrskih tapasov. LifeClass storitve temeljijo na holističnem pristopu, kjer je v ospredju sprostitev duha in telesa.

Kje boste pa vi preživeli jesen?

Če pot tja zanese tudi vas, lahko tople jesenske dneve izkoristite za plavanje v morju ali bazenih Term Portorož, v katerih za dobro počutje in sprostitev s pomočjo naravnih elementov iz Sečoveljskih solin skrbijo vse od leta 1954. Zdravilno moč naravnih dejavnikov iz Sečoveljskih solin so na območju Portoroža odkrili že v 13. stoletju, ko so benediktinci v bližnjem samostanu uporabljali slanico, solinsko blato, morsko vodo in sonce za zdravljenje revmatičnih bolezni. Enake naravne elemente v Portorožu uporabljajo še danes, kraj pa odlikuje tudi edinstvena mediteranska klima, dolga sprehajalna pot ob morju ter peščena plaža.

Prebujanje v udobnih sobah Hotelov LifeClass Portorož s pogledom na Piranski zaliv je posebno doživetje. Vonj po mediteranskih drevesih, zvok valov in ptičje petje so tukaj stalnica. Ko se naužijete teh lepot, je čas za bogat mediteranski zajtrk, nadaljevanje dneva pa je popolnoma vaša izbira. Naj bo to sproščanje na prenovljeni plaži Meduza, vodna aerobika v bazenih s termalno vodo, nordijska hoja ali opazovanje igre otrok v Mini Klubu. Ko ste že tukaj, zakaj si ne bi privoščili malce razvajanja? Na primer Thalasso masažo z morsko vodo ali orientalski sprostitveni tretma? Z obiska resorta LifeClass Hotels & Spa Portorož se boste zagotovo vrnili prerojeni.

Spremljaj nas na: 
da boš videl/a, kako se bomo imeli. Aja - saj greš lahko prav ti z nami!