Zanimivosti

ALEJA SKY bo na praznik v soboto odprt od 11. do 22. ure

Oglasno sporočilo
12. 8. 2020, 14.04
Posodobljeno: 12. 8. 2020, 14.53
Deli članek:

ALEJA SKY v najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji v ALEJI bo kljub praznični soboti, 15. avgusta, odprt od 11. do 22. ure. Veljal bo torej nedeljski delovni čas.

ATP Piere
ALEJA je najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji

ALEJA SKY je prostor pravega kulinaričnega doživetja z nepozabnim razgledom, kjer vas razvajajo naslednje restavracije: Boul, Chianti, Chuty’s, Han, Imperio Mexicano, Lars & Sven, McDonald’s in Vino & Ribe. Po novem je odprto tudi zunanjo otroško in multifunkcijsko igrišče, skladno z varnostnimi priporočili.

ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov.Nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša več kot 800.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES v Sloveniji z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA upravlja pet nakupovalnih središč. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.

ATP Pierer
ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov