Zanimivosti

Vsi so nori na njih: Top 3 vrhunske denarnice leta 2020, ki jih morate imeti!

Oglasno sporočilo
9. 9. 2020, 13.11
Posodobljeno: 9. 9. 2020, 13.44
Deli članek:

Denarnica je eden izmed obveznih moških dodatkov. Ne glede na to, ali sledite modi ali ne, morate poskrbeti, da bo vaša denarnica vedno urejena, saj lahko umazana in prenatrpana denarnica pokvari kateri koli slog. Enako velja za zmenke z osebo nasprotnega spola ali večerjo s poslovnimi partnerji.

Flamingo shop
Klasična moška denarnica Hamilton

Letošnji nagrajenci, ki rušijo prodajne rekorde in s svojo priljubljenostjo zasenčijo elitne oblikovalske modele, so del omejene znamke Hugo Gerard, ki je znana po ustvarjanju izdelkov najboljše in najvišje kakovosti. Te denarnice dokazujejo, da vam ni treba porabiti veliko denarja za kakovostno, funkcionalno in elegantno dodatno opremo! Spodaj predstavljamo pregled najbolj priljubljenih denarnic v tej sezoni, ki jemljejo dih s svojimi dizajni in funkcijami

  1.        Hamilton – elegantna moška denarnica

Elegantna in funkcionalna denarnica z izredno prefinjenim videzom, v katero lahko shranite ves svoj denar in veliko kartic. Brezhibno se prilega žepu torbice, suknjiča ali sprednjih hlač, saj ne ustvarja gub. Ta kakovostna in trpežna denarnica je najljubši dodatek gospodov in poslovnih moških, ki se ne ločijo od nje.

Oblikovanje in izdelava: Elegantno oblikovana denarnica črne barve, ki ji daje prefinjen in sofisticiran pridih, očara s svojim močnim videzom in pregledno notranjostjo. Ima preproste in minimalistične dodatke. Prilega se skoraj vsakemu slogu. Izdelana je iz vrhunskega materiala, odpornega proti obrabi. Okrepljena je s kakovostno zadrgo, ki varuje vaše kartice in denar. Je trpežna in bo trajala leta.

Namen: V njej lahko nosite denar, kreditne kartice, dokumente in druge drobnarije. Vsebuje 10 predelkov za ustrezno shranjevanje kreditnih kartic in osebnih dokumentov, 2 večja predelka za shranjevanje bankovcev in kompakten predal za kovance.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Brezhibno denarnico Hamilton lahko naročite na uradni strani, na kateri lahko dobite ta čudovit kos z dodatnim 50-% popustom, namenjenim bralcem portala svet24.si.

Ocena: 10/10

Splet
Klasična moška denarnica Hamilton

Za več informacij o denarnici Hamilton kliknite tukaj!

  1.        Everett - stilska denarnica

Ena stvar je gotova: na prvi pogled se boste zaljubili v to vrhunsko izdelano denarnico, ki je nedvomna izbira za vsakega moškega. Zapeljiv videz moderne denarnice se zgleduje po sijajnih denarnicah znanih svetovnih blagovnih znamk, ki jih nosijo pripadniki svetovnega jet seta. Na eni strani prinaša odmerek elegance in na drugi odlične kakovosti.

Oblikovanje in izdelava: Moška denarnica Everett očara s svojim nenavadnim dizajnom in preprostostjo. Krasi jo klasičen, modni pregibni dizajn. Je zanesljiva in dobre kakovosti. Vse stvari bodo na enem mestu, tako da se vam ni več treba bati, da bodo kartice in denar kar padli iz denarnice. Narejena je iz visokokakovostnih materialov. Na zunanji strani ima rahlo teksturo, tako da vam ne bo zdrsnila iz rok.

Namen: Idealna je za nošenje bankovcev. S seboj lahko vzamete tudi številne kreditne kartice, obvezne osebne dokumente, vizitke in druge malenkosti. Vsebuje 2 predelka za shranjevanje večje količine bankovcev, 10 držal za kartice in prostor za fotografijo ljubljene osebe ali trenutka.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Stilske denarnice Everett lahko naročite izključno na uradni spletni strani. Če pohitite, lahko izkoristite popust, ki ga distributer ponuja samo za bralce portala svet24.si.

Ocena: 9,4/10

Everett – vrhunska denarnica z večnamenskimi gadgeti

Za več informacij o elegantni denarnici Everett kliknite tukaj!

  1.        Tesoro – moška denarnica elegantne izdelave

Moderna denarnica na preklop, preprostega videza, čistih in jasnih linij ter visoke funkcionalnosti je prevladujoč kos med priljubljenimi moškimi dodatki. Odlično je organizirana in bogato opremljena s številnimi predelki za vse vaše dragocenosti. Brezhibno se prilega v prednji žep in tudi v primeru, da je popolnoma napolnjena, ne bo izgubila svoje oblike kot običajne denarnice.

Dizajn in izdelava: preprost dizajn klasičnega videza je vse, kar človek potrebuje. Narejena je iz materiala nesporne kakovosti, ki zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo. Zadrge in kakovostna zaponka bodo poskrbele za varnost vaših dragocenosti.

Namen: kakovostna notranjost moške denarnice Tesoro ima en prostoren predal za bankovce, predal za kovance, dva predela za shranjevanje SIM-kartic, 14 predelkov za plačilne kartice in osebne izkaznice ter 2 pregledna razdelka za fotografije.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Elegantna denarnica Tesoro ni na voljo v trgovinah, kupite jo lahko samo prek spleta na uradni strani. Trenutno poteka promocijska akcija za bralce svet24.si, zato je ta denarnica na voljo s 50-% popustom.

Ocena: 9,65/10

Elegantna moška denarnica Tesoro

Za več informacij o elegantni denarnici Tesoro kliknite tukaj!

Zaključek

Dobra in kakovostna denarnica ni nujno zelo draga, kar dokazujejo te 3 prestižne denarnice, ki ustrezajo najvišjim kriterijem: vrhunska estetika, kakovostna izdelava ter prostorna in funkcionalna notranjost.

Na voljo so na uradni strani trgovine FlamingoShop, ki je relativno mlada blagovna znamka, a blagovna znamka z vizijo. Prizadeva si za revolucijo v spletnem nakupovanju, z namenom, da ga naredi zabavnega, vznemirljivega in dostopnega vsem.

To je kraj, kjer so kupci vedno na prvem mestu, zato se ponudba vsak dan širi in tako poskuša zadovoljiti vsak okus.

S svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži rast novih uporabnikov. Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrne, kar je zadosten dokaz povezanosti blagovne znamke FlamingoShop s kupci. To tudi pove, kaj si ljudje mislijo o blagovni znamki, katere izdelki olajšajo in izboljšajo naše vsakdanje življenje.

Verjamemo, da vam bo vsak od teh modelov pomagal pustiti močan vtis, ravno tako, kot ga FlamingoShop pušča na kupce. Izdelki bodo brez dvoma dopolnili vaš osebni slog in okolici pokazali, da imate okus.

>>>KLIKNITE TUKAJ za Hamilton – elegantna moška denarnica

>>>KLIKNITE TUKAJ za Everett - stilska denarnica

>>>KLIKNITE TUKAJ za Tesoro – moška denarnica elegantne izdelave

Splet
Everett – vrhunska denarnica z večnamenskimi gadgeti