Zanimivosti

Zdravi zaposleni so sinonim za zdravo podjetje

Oglasno sporočilo
27. 7. 2020, 15.00
Posodobljeno: 27. 7. 2020, 15.17
Deli članek:

Tadej in Gregor Grm sta mlada podjetnika, ki sta se v pravem trenutku zavedala, da se pomembnosti zdrave prehrane in zdravega načina življena zaveda vse več odgovornih in vodilnih oseb v podjetjih. Tako sta ob pomoči staršev ustanovila blagovno znamko e-Branjevka, ki v podjetja v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu dostavlja sveže sadje in zelenjavo.

GZS
e-Branjevka

e-Branjevka je sinonim za kakovostno in zanesljivo dostavo svežega sadja in pa tudi zelenjave. Podjetje sodeluje s številnimi slovenskim pridelovalci, poleg vsega pa družina Grm obdeluje tudi svoj rastlinjak s sezonsko zelenjavo, jagodami in pa večji nasad malin.

Pa da se vrnemo k dostavi v podjetja. Zakaj bi si želeli imeti takšno vrsto dostave tudi pri vas? Oziroma, zakaj bi morali imeti takšno dostavo.

Ker raziskave kažejo, da se vsak evro vložen v promocijo zdravja na delovnem mestu v treh letih povrne v več kot trikratnem znesku.

Sadje zaposlenih ne utrudi s svojo prehrano, temveč jim da dodatno energijo. Poveča njihovo produktivnost hkrati pa z vitamini povečuje odpornost, kar pomeni manj bolniških odsotnosti. Več zaužitega sadja in zelenjave pa pomeni tudi manj nezdravih prigrizkov za zaposlene. Sveža dostava sadja in zelenjave je čudovita gesta delodajalca, da s tem pokaže svojim zaposlenim, da ceni njihov trudi in njihovo prisotnost na delovnem mestu.

Pa da si pogledamo kako celotna dostava deluje. Ker smo vsi nagnjeni k zmanjševanju količine odpadne embalaže tudi pri e-Branjevki skrbijo, da se podjetjem ne nabirajo nepotrebni odpadki zato so vse gajbice vračljive. Ko vam pripeljejo polno gajbico vam prazno odnesejo, jo doma očistijo in razkužijo in drug dan razveseli že podjetje na čisto drugem koncu Slovenije. Zanimivo bi bilo videti pot ene izmed gajbic, ki je obiskala že neka tisoč zaposlenih.

Prvo vodilo pri pripravi gajbic so želje naročnikov, drugo pa aktualna ponudba na trgu. Ekipa e-Branjevke vse dostave izvaja z lastno ekipo in lastnimi prevoznimi sredstvi, zato lahko nadzorujejo dostavljene količine in v primeru prevelikih količin ob naslednji dostavi količine zmanjšajo. Tako se ne delajo nepotrebni stroški. Želja v e-Branjevki je, da čimbolj razbremenijo tistega, ki je odgovoren za dobro počutje ostalih zaposlenih, saj verjamejo, da ima že tako zadosti drugega dela. Če pa se želje zaposlenih dnevno spreminjajo, lahko vsebino gajbice čisto enostavno poklikate na njihovi spletni strani.

Pri e-Branjevki poskrbijo tudi za izredne dogodke kot so razne konference, poslovni zajtrki, izobraževanja,… Za takšne dogodke vam pripravimo rezano sadje, smoothie in pa naravno iztisnjene sokove.

Danes sodelujejo z več kot 250 podjetji po vsej Sloveniji, kar pomeni, da ima sveže vitamine na dosegu roke okrog 20 tisoč zaposlenih.

Zdravo podjetje ni tisto podjetje, ki je zdravo samo iz finančnega vidika, podjetje je zdravo tudi takrat, ko so zaposleni srečni, se počutijo pripadne, predvsem pa so zdravi tako fizično kot psihično.

Poskrbite za svoje zdravje in zdravje svojih zaposlenih tudi vi, naročite jim svežo vitaminsko dostavo.