Zanimivosti

Poskusite najboljše v Beli krajini

Oglasno sporočilo
27. 7. 2020, 09.00
Posodobljeno: 27. 7. 2020, 09.32
Deli članek:

Vzemite si čas za najlepša doživetja v Beli krajini. Sploh v poletnih mesecih lahko okusite lepoto te čudovite pokrajine. "Odprta vrata Bele krajine" je turistični produkt, ki ponuja boljšo izkušnjo in pristnejše doživetje tudi individualnim obiskovalcem Bele krajine.

KZM
Vina Vinske kleti Metlika

Številne privlačne točke odpirajo svoja vrata po vnaprej znanem urniku in tako omogočajo nepozabna doživetja tudi brez posebne najave, rezervacije. V juliju in avgustu tako vrata odpirajo različne belokranjske vinske kleti, čebelarji, kmetije, domačije, galerije, ponudniki izdelkov lokalne samooskrbe in rokodelskih izdelkov. Vsak teden vas bodo ob določenih urah razvajali s svojim turističnim paketom.

KZM
Jure Štalcar, enolog

V vinski kleti Metlika vam bodo njihovi strokovnjaki predstavili čudovito zgodbo o stvarjenju vina, kjer so pridne roke dolgih generacij vinogradnikov, ustvarile vse kar lahko danes obiskovalcu, ki vstopi v to čutno deželo, tudi pokažejo. Mogočna, 108 metrov dolga klet, prav posebnega tunelskega tipa, vabi na potovanje po tej čudoviti vinorodni deželi. Obiskovalcem nudijo strokovno vodene oglede kleti z degustacijo njihovih vin. V juliju in avgustu za vas odpirajo vrata kleti vsako sredo med 15.00 in 19.00 uro. Razvajali vas bodo z degustacijo štirih vzorcev vin s prigrizki in ogledom kleti.

Dobrodošli med srčne ljudi!

KZM
KZM