Zanimivosti

Nagrajenci nagradne igre PIVKIN ŽAR SPOMIN

Š. K.
16. 7. 2020, 09.12
Posodobljeno: 17. 7. 2020, 12.36
Deli članek:

Znani so nagrajenci nagradne igre Pivkin žar spomin. Preverite, če ste med njimi.

Pivka
Postanite pravi mojster

Na naših spletnih straneh je potekala nagradna igra Pivkin žar spomin. V nagradni igri smo izžrebali 11 srečnežev.

10 praktičnih pripomočkov iz PIVKE prejmejo:
Aleš Grbec
Bojana Hanžekovič
Jožica Božič
Brane Lavrič
Ivan Škulj
Brigita Uplaznik
Tanja Kozar Planinšek
Mladen Sopčič
Jože Škafar
Mihaela Justinek

1 ekskluzivni mega paket dobrot iz PIVKE za ŽAR pa prejme: Tjaša Peterka

ISKRENE ČESTITKE!

In ne pozabite - najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro!

PIVKA PERUTNINARSTVO

Pivka
Piščančji odščipanci bodo navdušili.

Ko boste naslednjič stali pred polico, ki bo obložena z dobrotami, tu ne bo več dileme. Najboljši okusi namreč nosijo samo eno ime: PIVKA. In mi imamo razloge, zakaj je temu tako!
1. Pivkino meso je lokalnega porekla. Slovensko podjetje Pivka perutninarstvo d.d. Slovence navdušuje že več kot 60 let. Veliko pozornosti namenjajo zagotavljanju najvišjih standardov sledljivosti, varnosti in kakovosti mesa. Skrbno nadzirajo vse od začetka do konca – torej od kakovosti krmnega zrna in zagotovljenih rejnih pogojev do upoštevanja standardov predelave mesa, kar dokazujejo s številnimi certifikati.
2. Meso je preprosto za pripravo, ugodno in lahkotno. Prihrani nam čas in energijo. Mojstri žara ničesar ne prepuščajo naključju, zato izbirajo kakovostno in sveže piščančje meso. Skrbno ga popečejo na žaru in mu dodajo priloge, ki še bolj oplemenitijo kulinarično izkušnjo.
3. Piščančje meso Pivka je vir selena, ki pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema in ščitnice. Če izbirate najboljše, posezite po piščančjih dobrotah za žar Pivka, ki jih prepoznate po rdečem certifikatu Višja kakovost.
4. Ima certifikat Izbrana kakovost Slovenija, kar zagotavlja sledljivost in dodaten nadzor. Je lokalnega porekla, piščanci pa so rejeni s skrbno izbrano krmo.
5. Prepriča tudi z odličnim okusom, kar dokazuje, da se najboljši okusi res začnejo z najboljšo izbiro. Poleg pozitivnih vplivov na zdravje, ki jih ima piščančje meso Pivka, ne smemo pozabiti niti na sočnost in omamnost okusa, ki ga ponujajo sveži piščančji izdelki.

Piščančji žar je preprosto hit te sezone!