Zanimivosti

Za popoln žar potrebujete najboljše okuse!

Pivka
14. 7. 2020, 13.40
Posodobljeno: 14. 7. 2020, 13.48
Deli članek:

Mojstri žara imajo v rokavu vse ase – omamen vonj, hrustljavo teksturo, sočen okus in še in še. Ko govorimo o žaru, preprosto govorimo o brezskrbnem dnevu, ki se mu ne morete upreti. In če zraven dodamo še izbrane sestavine – je kombinacija zmagovalna!

Pivka
Okusite pravo piščančje meso - Pivka perutninarstvo.

Sezona žara je v poletnem času na vrhuncu. Druženja na prostem, na toplem soncu in v prijetni poletni sapici, ob osvežilni pijači so kot nalašč za preživljanje trenutkov s prijatelji. Letošnji trendi priprave sočnega piknika narekujejo, da je trend urbanega žara pravzaprav hitro pripravljeno piščančje meso.

Zakaj?
Približno polovica Slovencev živi v mestih. Nekateri izmed njih so pravi srečneži in lahko druženja na prostem organizirajo na vrtu ob hiši, marsikateremu izmed mestnih prebivalcev, ki živijo v bloku oziroma večstanovanjskih hišah, pa preostane le možnost najema prostora za piknik. 

Pa je temu res tako?
Seveda ne – z malo iznajdljivosti in kreativnosti si lahko popoln piknik pričarate tudi na balkonu, terasi ali kar na strehi stanovanjskega bloka. Žar nas lahko združuje v različnih letnih časih ter pri- čara praznik tudi na čisto običajen dan. Pravi urbani mojster žara namreč potrebuje le manjši prostor za žar ter obilico osvežilne pijače in lahkotnih ter hitro pripravljenih omamnih dobrot za žar, med katerimi kraljuje piščančje meso.

Pa veste, katero meso morate izbrati?
V poplavi mesa, ki ga imate na razpolago na policah živilskih trgovin – eno zagotovo izstopa. Veste, katero je to?

Pivka
Izberite najboljše piščančje meso - iz Pivke.

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro - PIVKA PERUTNINARSTVO 

Ko boste naslednjič stali pred polico, ki bo obložena z dobrotami, tu ne bo več dileme. Najboljši okusi namreč nosijo samo eno ime: PIVKA. In mi imamo razloge, zakaj je temu tako!
1. Pivkino meso je lokalnega porekla. Slovensko podjetje Pivka perutninarstvo d.d. Slovence navdušuje že več kot 60 let. Veliko pozornosti namenjajo zagotavljanju najvišjih standardov sledljivosti, varnosti in kakovosti mesa. Skrbno nadzirajo vse od začetka do konca – torej od kakovosti krmnega zrna in zagotovljenih rejnih pogojev do upoštevanja standardov predelave mesa, kar dokazujejo s številnimi certifikati.
2. Meso je preprosto za pripravo, ugodno in lahkotno. Prihrani nam čas in energijo. Mojstri žara ničesar ne prepuščajo naključju, zato izbirajo kakovostno in sveže piščančje meso. Skrbno ga popečejo na žaru in mu dodajo priloge, ki še bolj oplemenitijo kulinarično izkušnjo.
3. Piščančje meso Pivka je vir selena, ki pozitivno vpliva na delovanje imunskega sistema in ščitnice. Če izbirate najboljše, posezite po piščančjih dobrotah za žar Pivka, ki jih prepoznate po rdečem certifikatu Višja kakovost.
4. Ima certifikat Izbrana kakovost Slovenija, kar zagotavlja sledljivost in dodaten nadzor. Je lokalnega porekla, piščanci pa so rejeni s skrbno izbrano krmo.
5. Prepriča tudi z odličnim okusom, kar dokazuje, da se najboljši okusi res začnejo z najboljšo izbiro. Poleg pozitivnih vplivov na zdravje, ki jih ima piščančje meso Pivka, ne smemo pozabiti niti na sočnost in omamnost okusa, ki ga ponujajo sveži piščančji izdelki.

Piščančji žar je preprosto hit te sezone!

Pivka
Začinjeno piščančje meso je prava izbira za žar.

Poskusite tudi NOVE dobrote: piščančja nabodala s sirom in slanino ali piščančje odščipance s sirom in slanino, ki se kar stopijo v ustih.

Navdušujejo nas tudi piščančji čevapčičipleskavice  in mini filetini. Če jim dodamo pečeno zelenjavo in skledo sveže solate z vrta, je gurmanski užitek zagotovljen!

Pivka
Najboljši okusi se vedno pričnejo z najboljšo izbiro.

Oglasno sporočilo