Zanimivosti

Luka Basi pri Živi doma!

Oglasno sporočilo
1. 7. 2020, 13.14
Posodobljeno: 6. 7. 2020, 13.53
Deli članek:

Veliko nagrajenko Aktualove radijske nagradne igre je kar na domu presenetil EDEN IN EDINI: LUKA BASI!

Na valovih radia Aktual so v preteklem tednu iskali skrito sestavino, ki jo je Miha Brajnik pripeljal na piknik z Aktualovci. Poslušalke in poslušalci so vestno sodelovali v nagradni igri in se s pošiljanjem SMS sporočila s pravo ključno besedo uvrstili v sodelovanje za dnevne nagrade in veliko glavno nagradno igro.

LIDL Slovenija je sodelujočim na dnevni bazi podarjal vrednostni bon za nakup v veh trgovinah LIDL po Sloveniji v višini 40 €. Pet srečnih nagrajencev si je prislužilo dnevno nagrado - največja srečnica pa je bila prav Živa iz Grosupljega, ki je dobila bon v vrednosti 100  € in enega in edinega Luko Basija kar k sebi na dom.

V Grosupljem je našo ekipo pričakala kar cela ulica, ki se je razveselila Živine zmage, saj je na njihovem domačem dvorišču donelo nekaj največjih hitov Luka Basija. Poleg slavnega pevca in znanega radijskega obraza Anite Gošte, pa je bil glavna nagrada seveda bon za 100 €, ki ga podarja LIDL Slovenija. To bodo čevapčiči za Živino družino in vse sosede! Predpasnik Žar legende že imajo, tako, da bo treba samo še zakuriti žar.

Tudi vi še vedno lahko sodelujete v veliki spletni Roštiljadini nagradni igri, kjer si lahko priborite bogate nagrade. Prijavite se tukaj!