Zanimivosti

Prava izbira za brezskrbne poletne dni

Delamaris
8. 7. 2020, 10.26
Posodobljeno: 8. 7. 2020, 11.00
Deli članek:

Delamaris s svojo dolgoletno tradicijo in vrhunskimi morskimi dobrotami velja za eno najbolj uveljavljenih blagovnih znamk. Ribe Delamaris so praktične in okusne, za različne priložnosti. Navdušujejo nas tudi z novimi okusi.

Delamaris
Skuša Mediterana bo navdušila!

Zdrava izbira za bitko s časom
Vemo. Kar naprej se nekam mudi. Zato je še kako pomembno, da imamo pri sebi vedno nekaj, s čimer si lahko potešimo trenutno lakoto. To je tisti majhen prigrizek, ki je okusen in sočasno uravnotežen obrok. In Delamarisove dobrote, ki so že pripravljene, so odlična izbira, ki je lahko vedno pri roki. Že pripravljene ribje dobrote z razveselijo še tako zahtevnega potrošnika. Delamaris ohranja tradicijo, hkrati pa razvija nove okuse že pripravljene hrane. Vse brez konzervansov in nepotrebnih aditivov. Za varno, vitalno in okusno življenje. 

Delamaris
Svojo najljubšo skušo Delamaris si naročite kar na spletu.

Kje je skrivnost?
Neprepustna embalaža ohranja obstojen živilski izdelek ter hranilne snovi in okuse, zato konzervansov v jedeh Delamaris ni. Izkušnje tega slovenskega ponudnika rib, ki izvirajo iz dolge tradicije, v kombinaciji s sodobno, okolju prijazno tehnologijo, omogočajo, da Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez konzervansov, brez aditivov. Hermetično zaprte konzerve, s premazom brez BPA, sterilizirajo, s čimer zavarujejo živilo pred zunanjimi vplivi. Hranilna vrednost konzerviranega živila se tako bistveno ne razlikuje od hranilne vrednosti svežega.

Delamaris
Okusna riba vselej pri roki!

Vsi ribji izdelki so narejeni iz najboljše skuše in izbrane kakovostne zelenjave. Ribje dobrote Delamaris so brez glutena in predstavljajo koristen naravni vir maščobnih kislin omega 3.

Petdeset okusov ribjih dobrot Delamaris danes ne postrežemo samo iz konzerve, temveč jih vse pogosteje uporabljamo tudi kot sestavino v kulinariki, kar nam daje možnost neskončno kulinaričnih kombinacij.

V kakšnih trenutkih pride najbolj prav?
Poleti jo imate lahko s seboj kamorkoli greste! Delamarisova skuša je lahko na našem krožniku samostojna, saj je zaključen in okusen obrok.
Planinci in drugi pohodniki jih imajo vedno v svojem nahrbtniku, saj ne potrebujejo hlajenja. Skuše Delamaris so odlične sopotnice na poti, saj nas osvežijo in okrepijo tudi po dolgi vožnji. Imamo jo lahko vedno na zalogi v domači shrambi ali v predalniku pisarne, saj nam tako ni potrebno zapravljati časa v polnih restavracijah. Športniki jih radi zaužijejo po športni aktivnosti, saj so naravni vir omega 3 maščobnih kislin in proteinov.

Nasvet: Filete skuše Delamaris pretlačimo in jih primešamo sirnemu namazu. Z njimi premažemo hrustljave kruhove ploščice. Odlično!

Vedno so pri roki
Skuše so odlične za hitro pripravo kateregakoli obroka v dnevu. Vse skuše lahko uživamo kot samostojno glavno jed – ali kot dodatek k drugim jedem v obliki omake, polivke, nadeva ali priloge. Skuše Delamaris so odlične na raznovrstnih testeninah, kuskusu, polenti in še kje!

Delamaris
Privoščite si slasten obrok z izvrstno skušo

Zakaj izbrati prav skušo Delamaris?
Poleg tega, da omogoča hitro in preprosto pripravo, je tukaj še nekaj razlogov, ki vas bodo prepričali!

Novi okusi so očarali
Katere izbrati?

Delamaris je predstavil nove skuše z zelenjavo brez paradižnikove omake, ki so odlične kot samostojna jed, hkrati so tudi odličen dodatek zeleni solati, tortilji, v toastu. . . Izbirate lahko med skušo Mediterana z olivami, skušo Garden s koruzo in fižolom ali skušo Orient, ki jo dopolnjuje čičerika. Široka paleta okusov ponuja tudi filete skuše brez zelenjave v sončničnem ali mediteranskem olju, nekatere bogati okus tartufov ali limone. 

JE BREZ GLUTENA IN KONZERVANSOV
Preobčutljivost, intoleranca ali celo alergija na gluten je vse pogostejši pojav, s katerim se srečuje vedno več ljudi. Vse ribe Delamaris so brez glutena ter predstavljajo naravni vir kalcija in omega 3 maščobnih kislin. Delamaris ponuja povsem naravne izdelke brez konzervansov in vsakršnih drugih aditivov. Trajnost izdelkom zagotavlja hermetično zaprtje embalaže in sterilizacija.

BREZ BARVIL IN OJAČEVALCEV OKUSA
Popolna kombinacija najboljših kosov skuše, paradižnikove omake, različnih vrst zelenjave in olja pričara tako polne okuse, da ojačevalci okusa ne sodijo zraven. Delamaris je zavezan temu, da je in vedno bo ponudnik zdravih in visokokakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin in le najboljših surovin. Nobenih aditivov! 

Delamaris
Novi okusi že čakajo, da ugriznete vanje.

Delamarisove skuše Garden, Mediterana in Orient prinašajo nove priložnosti, svežino in odličen okus. Osvežijo nas na potovanju, na plaži in v planinah. Pripravljene so kot samostojna jed, okusne pa so tudi kot dodatek sendviču, v solati z domačega vrta, na pizzi.

SAMO KAKOVOSTNA SKUŠA 

Med ribami, ki so bogate z omega 3 maščobnimi kislinami, še posebej izstopa atlantska skuša »Scomber scombrus«, ki je tudi glavna sestavina izdelkov Delamaris. Po obliki in okusu se razlikuje od njene sorodnice lokarde »Scomber japonicus« oziroma plavice, ki jo posamezne družbe uporabljajo kot nadomestek skuše. Skuše prihajajo iz severnega Atlantika, ribolovnega območja FAO 27, ki velja za eno najčistejših morij. 

Izbira je pestra: Poskusite tudi vedno odlične tradicionalne izdelke Delamaris: WeekendPicnic, Pikant in Izola Brand, ki so pripravljeni izključno iz zelenjave, koščkov najboljše skuše ter sočne paradižnikove omake.