Zanimivosti

Razkošje kavnih okusov

Oglasno sporočilo
24. 6. 2020, 11.00
Posodobljeno: 24. 6. 2020, 11.40
Deli članek:

Mnogi si ne znajo predstavljati dneva brez skodelice dišeče, kremaste kave, ki prebudi vse čute in tako polepša dan. Solo ali v družbi, svoj najljubši kavni napitek lahko vzamete s seboj karkoli že boste počeli, poslušali glasbo, se objemali ali klepetali. Zelo preprosto je.

Barcaffe
Ladybugs

Poznate tisti občutek, ko narediš prvi požirek, ki te popelje v kavni raj, iz katerega se ne želiš vrniti? Naj bo to kremast capuccino, posut s kristalčki vanilijevega sladkorja in čokoladnimi drobtinicami, kratek, črni espresso ali pa velika, kremasta bela kava, vsak požirek Barcaffè&GO  je svojevrstno doživetje. Pripravljen je iz skrbno izbranih kavnih zrn arabike in robuste v popolni mešanici, ki so zmleta za vsak napitek sproti. Tako lahko uživate v okusu sveže mlete kave kjerkoli že ste, na poti v službo, na počitnice ali pa na obisk k prijatelju.

Barcaffe
To travel

V Barcaffèjevih kavnih kotičkih lahko izbirate med tremi velikostmi lončkov in le z nekaj pritiski na gumbe izberete vrhunski kavni napitek. Najsi bo to espresso, machiatto, capuccino ali kava z mlekom, vsak lonček lahko pripravite po svojem okusu in trenutnem razpoloženju. Ste za bolj ali manj sladko, ščepec cimeta, vrtljaj ali dva vanilijevega mlinčka ali pa čokoladni posip? Široka paleta kremastih kavnih napitkov zadosti še tako zahtevnega kavoljuba in vzeti ga boste hoteli s sabo kamorkoli boste šli.

Razkošje kavnih okusov v lončkih Barcaffè&GO  je prepoznalo že ogromno Slovencev, saj jih letno spijemo več kot 10 milijonov. Vsak lonček pa na sebi skriva še krasno sporočilo za lepši dan. Mnogi so ga tako že večkrat polepšali sebi in tudi svojih bližnjim. V življenju namreč štejejo majhne stvari, kot so klepet ob skodelici kave, štetje zvezd, dober komad, objemi, crkljanje mačke ali čohanje psa. Kako si boste danes vi polepšali dan?

Ujemite lepe trenutke z Barcaffè&GO in jih delite z nami ter tako sodelujte v žrebu za slušalke in glavno nagrado: iPhone 11 Pro 256 GB. Nagradni natečaj traja od 10. junija do 12. julija 2020.

Barcaffe
To buy a flower