Vse, kar še potrebujete, so odlične sestavine in ščepec pravih začimb. Maestro ima širok izbor, ki doda piko na i ribam, mesu in zelenjavi za žar.

Spremljajte radijski eter Radia Aktual danes med 14:00 in 18:00 - samo še danes imate priložnost zadeti glavno nagrado in si popestriti poletne dni s čisto novim žarom, ki ga podarja Maestro! To pa še ni vse - 

Maestro_Vili-2

Začimbe so srce vsakega krožnika in to vsak žar mojster dobro ve. Kombinacij je neskončno mnogo, njihove bujne arome, ki navdušujejo vsako brbončico posebej, pa nas lahko popeljejo na najrazličnejše konce sveta. Skrivnost mešanja začimb in kombiniranja njihovih arom in učinkov je starodavna umetnost, recepti za ravno pravšnje mešanice pa cenjena in dobro varovana skrivnost. Provansalske začimbe vam bodo na krožniku tako dobro pričarale magično Francijo, da si boste z lahkoto predstavljali, da se sprehajate med polji sivke. Mediteranska  mešanica začimb je najboljša na svežih ribah in popečeni zelenjavi, ob spremljavi paradižnika in bazilike in, seveda,  dobrega kozarca vina. Za tiste, ki radi zatisnete oči in potujete na najbolj oddaljene kraje, pa so prave eksotične začimbe – orientalske, kot iz tisoč in ene noči, ali barvite, indijske začimbe za domač kari.

Pri Maestru najdemo številne mešanice svežih začimb po preizkušenih recepturah, ki bodo na vaši mizi ustvarile harmonijo okusa, vam pa olajšale pripravo slastnih obrokov.

Za prave žar mojstre pa je odlična novica ta, da Maestro ponuja fantastične mešanice začimb za peko na žaru, ki so nepogrešljivi del v vašem poletnem naboru začimb, so priročno pakirane, da jih lahko enostavno uporabljate na pikniku, vaši žar specialiteti pa dodajo popoln zaključek! Pripravljene so tako, da ustrezajo mesu, ribi, ali pa se popolnoma zlijejo z zelenjavo na žaru.

aktualnomaestrozar

Samo še ščepec – pa je Roštiljada popolna!