Zanimivosti

Krema Noela: Najučinkovitejše lepotno orožje zoper suho kožo

Oglasno sporočilo
27. 5. 2020, 10.47
Posodobljeno: 29. 5. 2020, 11.01
Deli članek:

Krema Noela s 40 odstotki najkvalitetnejše polžje sline globoko nahrani kožo in briše sledi časa.

Gotovo dobro poznate tisti zoprni občutek zategovanja kože, ko se zdi, da vsak smehljaj v obraz zareže globoke gube. Suha koža, je eden glavnih razlogov za staranje našega največjega organa, zato je še kako pomembno, da za njegovo vlaženje izberemo kvalitetno kremo.

Kadar se spopadamo s presuho kožo, ki je lahko tudi luskasta in srbi, se pogosto odločimo za nanos čimbolj mastne kreme. A to v resnici ni dobra izbira. Mastna krema namreč maši pore in koži preprečuje, da diha, prav tako na obrazu ustvari neželen masten sijaj. Po drugi strani pa veliko vlažilnih krem kože ne nahrani dovolj, tako da že kmalu po nanosu naš obraz kliče po novi dozi kreme.

Nahrani, osveži, pomladi

Težko je najti kremo, ki ustrezno navlaži kožo, ima blagodejni učinek in hkrati kožo pomladi. Za eno najučinkovitejših lepotnih pripomočkov velja krema Noela. Njena edinstvena formula zagotavlja globoko nahranjenost, neverjetno mehko, gladko in voljno kožo. Njena fina tekstura se v celoti vpije v kožo, jo osveži in pomladi, zadostuje pa že minimalna količina kreme, ki jo nanesete le zjutraj in zvečer.

Krema Noela vas ne bo razočarala. Njeno najmočnejše orožje v boju proti suhi in upadli koži je polžja slina, ki si je v zadnjih letih v kozmetični industriji pridobila visok ugled, saj je zelo učinkovita tudi v boju proti gubam. A ne le to, krema Noela odpravi še težave z mozolji, aknami, strijami in brazgotinami. Tudi čez pigmentne madeže naredi križ ter celo odpravi bradavice in glivične nohte.

Mali čudež iz narave

Polžja slina namreč dokazano stimulira tvorjenje kolagena in elastana, kožo varuje pred prostimi radikali in popravlja poškodovano tkivo ter koži vrača vlažnost. Vse to je mogoče zaradi alantoina v polžji slini, znanega sredstva za celjenje ran, ki polžem omogoči, da svojo poškodovano hišico popravijo v samo dveh urah. Ker so v polžji slini še proteini, antimikrobi, hialuronska in glikolna kislina - torej sestavine, ki so zapovedane pri negi človeške kože-, ima slina mehkužcev še toliko večjo moč.

Poslovite se torej od suhe kože s pomočjo malega čudeža iz narave, ki vsebuje kar 40 odstotkov najkvalitetnejše polžje sline, poleg tega pa tudi primesi jojobinega olja, shea masla in čebeljega voska. Poleg klasične kreme Noela je na voljo tudi praktična airless različica, za nego telesa pa poskrbi Noela Body.