Letošnji nagrajenci, ki rušijo prodajne rekorde in s svojo priljubljenostjo zasenčijo elitne oblikovalske modele, so del omejene znamke Hugo Gerard, ki je znana po ustvarjanju izdelkov najboljše in najvišje kakovosti. Te denarnice dokazujejo, da vam ni treba porabiti veliko denarja za kakovostno, funkcionalno in elegantno dodatno opremo! Spodaj predstavljamo pregled najbolj priljubljenih denarnic v tej sezoni, ki jemljejo dih s svojimi dizajni in funkcijami

  1. Hamilton – elegantna moška denarnica

Elegantna in funkcionalna denarnica z izredno prefinjenim videzom, v katero lahko shranite ves svoj denar in veliko kartic. Brezhibno se prilega žepu torbice, suknjiča ali sprednjih hlač, saj ne ustvarja gub. Ta kakovostna in trpežna denarnica je najljubši dodatek gospodov in poslovnih moških, ki se ne ločijo od nje.

3

Oblikovanje in izdelava: Elegantno oblikovana denarnica črne barve, ki ji daje prefinjen in sofisticiran pridih, očara s svojim močnim videzom in pregledno notranjostjo. Ima preproste in minimalistične dodatke. Prilega se skoraj vsakemu slogu. Izdelana je iz vrhunskega materiala, odpornega proti obrabi. Okrepljena je s kakovostno zadrgo, ki varuje vaše kartice in denar. Je trpežna in bo trajala leta.

1

Namen: V njej lahko nosite denar, kreditne kartice, dokumente in druge drobnarije. Vsebuje 10 predelkov za ustrezno shranjevanje kreditnih kartic in osebnih dokumentov, 2 večja predelka za shranjevanje bankovcev in kompakten predal za kovance.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Brezhibno denarnico Hamilton lahko naročite na uradni spletni strani, na kateri lahko dobite ta krasni izdelek z dodatnim 50-% popustom.

2

Ocena: 10/10

Za več informacij o denarnici Hamilton kliknite tukaj!   

  1. Everett  stilska denarnica

Ena stvar je gotova: na prvi pogled se boste zaljubili v to vrhunsko izdelano denarnico, ki je nedvomna izbira za vsakega moškega. Zapeljiv videz moderne denarnice se zgleduje po sijajnih denarnicah znanih svetovnih blagovnih znamk, ki jih nosijo pripadniki svetovnega jet seta. Na eni strani prinaša odmerek elegance in na drugi odlične kakovosti.

Oblikovanje in izdelava: Moška denarnica Everett očara s svojim nenavadnim dizajnom in preprostostjo. Krasi jo klasičen, modni pregibni dizajn. Je zanesljiva in dobre kakovosti. Vse stvari bodo na enem mestu, tako da se vam ni več treba bati, da bodo kartice in denar kar padli iz denarnice. Narejena je iz visokokakovostnih materialov. Na zunanji strani ima rahlo teksturo, tako da vam ne bo zdrsnila iz rok.

Namen: Idealna je za nošenje bankovcev. S seboj lahko vzamete tudi številne kreditne kartice, obvezne osebne dokumente, vizitke in druge malenkosti. Vsebuje 2 predelka za shranjevanje večje količine bankovcev, 10 držal za kartice in prostor za fotografijo ljubljene osebe ali trenutka.

Kje kupiti in po kakšni ceni: Stilske denarnice Everett lahko naročite izključno na uradni spletni strani

Če pohitite, lahko v 2–3 dneh ujamete popust in denarnico dobite na domači naslov.

Ocena: 9,4/10

Za več informacij o elegantni denarnici Everett kliknite tukaj!   

  1. Tesoromoška denarnica elegantne izdelave

Moderna denarnica na preklop, preprostega videza, čistih in jasnih linij ter visoke funkcionalnosti je prevladujoč kos med priljubljenimi moškimi dodatki. Odlično je organizirana in bogato opremljena s številnimi predelki za vse vaše dragocenosti. Brezhibno se prilega v prednji žep in tudi v primeru, da je popolnoma napolnjena, ne bo izgubila svoje oblike kot običajne denarnice.

3 (2)

Dizajn in izdelava: preprost dizajn klasičnega videza je vse, kar človek potrebuje. Narejena je iz materiala nesporne kakovosti, ki zagotavlja trajnost in dolgo življenjsko dobo. Zadrge in kakovostna zaponka bodo poskrbele za varnost vaših dragocenosti.

Namen: kakovostna notranjost moške denarnice Tesoro ima en prostoren predal za bankovce, predal za kovance, dva predela za shranjevanje SIM-kartic, 14 predelkov za plačilne kartice in osebne izkaznice ter 2 pregledna razdelka za fotografije.

4

Kje kupiti in po kakšni ceni: elegantna Tesoro denarnica ni na voljo v trgovinah, kupite jo lahko samo prek spleta na uradni spletni strani

Trenutno poteka promocijska akcija, tako da je ta denarnica na voljo s 50-% popustom.

1 (1)

Ocena: 9,65/10

Za več informacij o elegantni denarnici Tesoro kliknite tukaj!  

Za dobro in kakovostno denarnico vam ni treba načeti proračuna, kar dokazuje teh 3 prestižnih denarnic, ki ustrezajo najvišjim kriterijem – vrhunska estetika, kakovostna izdelava ter prostorna in funkcionalna notranjost.

Ne glede na to, ali plačujete z gotovino ali s kartico, smo prepričani, da se ne boste zmotili z nobenim modelom na tem seznamu. Vsak od teh modelov vam lahko pomaga narediti močan vtis, dopolniti svoj osebni slog in pokazati svoj okus.

>>>KLIKNITE TUKAJ za Hamilton – elegantna moška denarnica

>>>KLIKNITE TUKAJ za Everett - stilska denarnica

>>>KLIKNITE TUKAJ za Tesoro – moška denarnica elegantne izdelave

2 (2)