Zanimivosti

Spletna trgovina z živili – Kmetijska zadruga Metlika

Oglasno sporočilo
11. 5. 2020, 10.22
Posodobljeno: 11. 5. 2020, 11.00
Deli članek:

V Kmetijski zadrugi Metlika so se prilagodili razmeram na trgu in približali kupcem, tako da so odprli spletno trgovino za nakup živil. Dostavo na dom omogočajo že naslednji delovni dan, v večji del Slovenije.

Imajo 8 prodajnih centrov, ki so locirani po celotni Sloveniji, preko katerih omogočajo dobavo blaga. Naročite lahko že za 40 €. Velja za kraje oddaljene do 20 km od njihovih prodajnih centrov. Omogočajo tudi lasten prevzem, na lokaciji prodajnega centra.

V spletni trgovini ponujajo tako hrano, pijačo kot galanterijo.

Nakupujte varno, hitro in enostavno na: www.metlika-gastro.si

Zahvaljujejo se vsem, ki so opravili nakupe v njihovi spletni trgovini in tako pomagali našim junakom, osebju v zdravstvenih domovih, v domovih za starejše in preostalim, ki so najbolj izpostavljeni v času pandemije koronavirusa.

Prav tako se iskreno zahvaljujejo najbolj zvestim partnerjem, ki sodelujejo pri projektu POMAGAJMO JUNAKOM: podjetjuFructal, G3 spirits, Merit International, Ljubljanske mlekarne, Radenska, Žito in Podravka.

KZ Metlika je ena najstarejših zadrug v Sloveniji

S svojo zgodovino poslovanja, kvaliteto ponudbe in širino prodaje, je KZ Metlika z.o.o. danes ena najstarejših in po prometu največja zadruga v Sloveniji.

Organizirana je v štiri dohodkovno samostojne enote: PROGRAM GASTRO za oskrbo gostinstva, z osmimi prodajnimi centri po Sloveniji, PROGRAM VINO, ki zajema vinsko klet in vinogradništvo, PROGRAM MESNINE, ki zajema klavnico, mesnico ter mesni diskont v Ljubljani in PROGRAM TRGOVINA z maloprodajnimi trgovinami in agrocentrom.

KZ Metlika ima dolgoletne izkušnje na področju veleprodaje in oskrbe gostinstva, saj se s tem delom ukvarja že preko 40 let. V vseh teh letih so oblikovali asortiment in storitve, ki ga potrebujete in so nujne za vaše delo.

V kolektivu KZ Metlika se trudijo biti odlični pri kvaliteti svojih proizvodov in storitev, kakor tudi pri oskrbi potrošnikov s celotno ponudbo ter sodelovanju s poslovnimi partnerji. Veliko pozornost posvečajo družbeno odgovornim projektom. Pri tem se zavedajo svojega poslanstva v prostoru in skrbijo za koristi svojih članov.

Kmetijska zadruga Metlika