Švicarska znamka šivalnih strojev BERNINA sodi med najboljše na svetu. Poleg krovne znamke za odlične in zahtevne šivilje, so razvili linijo najboljših strojev tudi za otroke in začetnike. Poimenovali so jo bernette. Ohranili so švicarsko odličnost, praktičnost in enostavnost, cenovno pa so mnogo dostopnejši. 

Zgodba imena bernette

Podjetje Bernina, vodilni svetovni proizvajalec šivalnih in vezilnih strojev, je bilo ustanovljeno pred več kot 125 leti. Leta 1989 je Odette Ueltschi, inovatorka ter vnukinja ustanovitelja, ki nadaljuje tradicijo in vodenje podjetja, predstavila novo, neodvisno blagovno znamko  bernette. Gre za preprosto sestavljanko obeh imen BERNINA in Odette, s čemer se še naprej povezujejo tradicionalne vrednote matične znamke z novo, atraktivno ponudbo. Znamka bernette vključuje šivalne stroje, vezilne stroje, overlock in coverlock stroje ter dodatke.

Obe znamki se logično dopolnjujeta. Kupci strojev BERNINA pravijo: »Želim najboljše. Ker si to zaslužim.« Medtem ko kupci šivalnih strojev bernette pravijo: »Želim najboljše za ugodno ceno.« Strategija dveh blagovnih znamk omogoča skupini BERNINA, da z dobro zasnovano ponudbo izdelkov zadovolji edinstvene potrebe različnih segmentov kupcev.

Sew&Go je najboljša izbira za začetnike – brez oljenja

V Maryna`s Quilt Studio & More prvi v Sloveniji omogočajo izbiro strojev bernette iz linije Sew&Go. Gre za mehansko, izjemno funkcionalno linijo, enostavno za upravljanje, z univerzalnimi, snemljivimi tačkami in številnimi uporabnimi funkcijami. Ima lepo oblikovane, jasne linije in sodoben, ergonomski dizajn. Višja številka modela pomeni še več popolnosti, posodobljenosti in funkcionalnosti. Izbor modelov je res pester, vse pa odlikuje dejstvo, da so narejen iz teflonskih materialov in jih zato ni potrebno oljiti, pač pa le dosledno skrbeti za čistočo stroja.  

sew and go 8 -

Ustvarjeni so ne le za mlajše šivilje ali šiviljčke, temveč tudi za vse, ki svoje šiviljsko znanje šele pilijo ali še razvijajo šiviljsko žilico. Ali pa preprosto potrebujejo šivalni stroj na vikendu, da bo ta še lepše urejen, njihova sprostitev ob šivanju pa bo prinesla dodatno zadovoljstvo.

Vsi ljudje smo kreativni

Kreativnost je dana samo človeku, potrebno pa jo je odkriti in razvijati. Še posebej pomembno je prisluhniti otrokovemu razvoju ali osebnim navdihom in ugotoviti ali ima tovrstna kreativnost potencial. Pomembno je da tako začetniki kot otroci začutijo, da so jim te ročne spretnosti pisane na kožo. S tem se spodbujajo skriti talenti, šivanje pomeni sproščanje, skozi obdobje pandemije pa je potrjeno, da smo ljudje v življenjski naglici velikokrat pozabili na ročna dela. Na ohranjanje znanj naših prednikov ali naše mladosti.

Najcenejši kakovostni šivalni stroji na domači delovni mizi

Modeli Sew&Go znamke bernette so narejeni z mislijo na mlade ustvarjalce in začetnike. V kompletu so tudi tačke, vključno s tisto za izdelavo gumbnic in šivanje zadrg. Že osnovni model Sew&Go 1 zagotavlja 10 različnih vrst šivov, največjo širino šiva 5 mm in odlične osnovne funkcije.

Najbolj izpopolnjen model Sew&Go 8 zagotovi skoraj vse, kar ustvarjalci potrebujejo: šivanje, prešivanje, štepanje, pomnjenje, rezanje in še in še. Cena posameznega modela šivalnega stroja odraža njegovo zasnovo in funkcije.

Cene in opisi posameznih modelov strojev so na ogled tukaj: https://www.marynastudio.com/c15/sivalni-stroji-in-moduli-za-vezenje?o=price_asc

Nakup šivalnih strojev je mogoče opraviti po predračunu, stroj pa takoj dostavijo po pošti.

Več informacij na maryna@marynastudio.com.