Zanimivosti

Mlinotestu letos 20 zlatih odličij GZS za kakovost

Oglasno sporočilo
18. 3. 2020, 12.09
Posodobljeno: 18. 3. 2020, 12.20
Deli članek:

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, je letos že dvajsetič podelila zlata priznanja za odlično kakovost, izgled in okus izdelkov kruha, pekovskega peciva, testenin in slaščic.

revija zvezde
mlinotest

Zlato priznanje sporoča, da je izdelek odlične, nadzorovane in kontinuirane kakovosti, zato potrošnikom olajša in obogati nakupno izbiro.

GZS je v dvajsetih letih, odkar ocenjevanje poteka, Mlinotestu podelila kar 179 zlatih odličij, od tega letos 20 odličij. Odličja so ponos Mlinotesta že 20 let, saj pomenijo potrditev njihovega truda za ohranjanje 150 letne tradicije ter skrbi za kakovostne in inovativne izdelke odličnega okusa. Še posebej so ponosni na to, da so tudi strokovnjaki prepoznali za bolj kakovostne njihove novejše izdelke za prezaposlene družine, ki se ne želijo odreči kakovostnim, okusnim in hitro pripravljenim obrokom. Zlata odličja so tako prejele tudi suhe in sveže polnjene testenine Divita iz vitalnih žit - ajde in pire ter lanskoletna Mlinotestova novost Zlata potica, ki učinkovito nadomešča peko odlične potice doma in razveseljuje potrošnike s pomanjkanjem časa za peko.