NLB

Preprečimo širjenje koronavirusa!

PR
11. 3. 2020, 10.08
Posodobljeno: 11. 3. 2020, 16.51
Deli članek:

V NLB smo v obdobju poostrenih ukrepov proti širjenju koronavirusa pripravili nekaj koristnih napotkov, povezanih z bančnim poslovanjem.

Bobo
NLB
  • POSLOVANJE

Plačujte brezgotovinsko

Bankovci in kovanci izmenjajo veliko rok, zato raje plačujte brezstično s karticami in z mobilno denarnico NLB Pay.

Poslujte prek spleta

Veliko stvari lahko opravite kar iz udobja vašega doma. Nakupujete lahko prek spletnih trgovin, položnice in ostala plačila pa lahko uredite prek spletnih bank NLB Klik in NLB Proklik ali prek mobilnih bank Klikin in Klikpro.

Poslužite se video klica

Veliko bančnih opravkov lahko uredite prek NLB video klica. Preverite lahko stanje na računu, uredite potrdila o plačilih, opravite osnovni izračun kredita in razrešite kakršnokoli tehnično težavo.

Pokličite osebnega bančnika

Če potrebujete bolj personalizirano obravnavo, pokličite svojega osebnega bančnika, ki bo za vas z veseljem uredil vse, kar lahko.

  • POSLOVALNICE

Izogibajte se gneči

Če je v poslovalnici gneča ali če v vrsti pred vami stojijo več kot trije, se raje vrnite kasneje. V vsakem primeru pa vam priporočamo, da se na posvet v izbrani NLB poslovalnici predhodno naročite in se tako tudi izognete čakanju. Za posvet pri strokovnjaku za kredite se lahko naročite tudi prek spletnega obrazca https://www.nlb.si/posvet-dom.

Upoštevajte razdaljo

Tudi v poslovalnici spoštujte osebni prostor in ohranjajte razdaljo 1,5 - 2 m od ostalih ljudi.

Uporabite razkužilo

V vseh NLB poslovalnicah so na voljo razkužila. Priporočamo, da jih uporabite pred in po vašem bančnem opravku.

  • UPRAVLJANJE  PREMOŽENJA

Odlog plačila

Če imate finančne težave, čimprej pokličite svojega osebnega bančnika in zaprosite za moratorij.

Povečanje limita

Če se vam bo zaradi epidemije prekinil krog zaslužka in plačil, si lahko začasno povečate limit.

Tukaj smo za vas 24/7

Če potrebujete nasvet ali pomoč, nas čimprej kontaktirajte. Kot edina banka smo prek kontaktnega centra strankam na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu. Lahko nas pokličete na 01 477 20 00 ali prek NLB video klica, nam pišete na info@nlb.si oziroma svojemu osebnemu bančniku ali pa stopite z nami v stik prek spletnega klepeta. Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

Za več informacij o koronavirusu in napotkih za ravnanje pokličite na brezplačno telefonsko številko NIJZ 080 1404, kjer so vam na voljo vsak dan med 8. in 20. uro.