LUKA DONČIĆ – POLI AMBASADOR

Ste tudi vi navdušeni nad vrhunsko izbiro Poli ambasadorja?!  Luka je priljubljen in prepoznaven košarkarski virtuoz, ki se je bliskovito hitro uvrstil med najboljše zvezde NBA košarke. Z njegovim odhodom v Miami, mu je Poli sledila in prodorla na ameriški trg. Poli je zlati TOP v Evropi, a je v eri z Donćičem pričela svetovno zvezdništvo. Prodor na ameriški trg je podkrepil internacionalizacijo poslovanja in razvoja novih izdelkov v Poli asortimanu.

»Sem ljubitelj Poli že od malih nog.«

3

POLI EKIPA NA POTI V MIAMI

10 srečnežev Poli tako potuje na vroč dvoboj MIAMI DALLAS (Dragić vs Dončić). Kako jim je to uspelo? Sodelovali so v 9 tedenskem mednarodnem nagradnem tekmovanju v virtualni košarki VR PETKE in zmagali. Bi lahko osvojili boljšo nagrado? Ta hip zagotovo ne.

Navijaško ekipo Poli sestavljajo 4 nagrajenci iz Slovenije: Samir Lavbič, Almir Hasanbegović, Tanja Kuhar, Robert Marič; par iz Hrvaške: Petar in Fedra Delonga; nagrajenca iz Bosne Ivan Andrić in Goran Lučić ter brata iz Srbije: Ivan In Vladimir Janković.

4

5

Izjava nagrajenke iz Slovenije, Tanje Kuhar:

»Poli hammy navdušuje našo družino že od prvega dne, ko smo zvedeli zanjo, jo zagledali v trgovini in poskusili. Je okusna, mehka in slastna. Velikokrat je na naših krožnikih. Pri zajtrku, večerji ali pa jo postrežemo ob obisku prijateljev in sorodnikov. Ugotovila sem, da sva si z Luko podobna. Oba si rada privoščiva sendvič s Poli hammy. Ob igri, ki sem jo zasledila na spletu »Sendvič za Luko« se, začutila dvojni užitek; da bom ustvarjala sendvič za Luko in ker rada kuham, pečem in pripravljam jedi. Srečna in zadovoljna sem, da je bil izbran moj Poli hamm sendvič. Hvala organizatorju. Veselim se potovanja v Miami, ogleda košarkarske tekme in srečanja z Luko, ki ga kljub rosnim letom, cenim kot velikega košarkarja. Upam, da bo v Miamiju uspela kakšna fotka z Luko in Poli hammy sendvičem, saj imava nekaj skupnega: »Sva mad abut Poli.«

Da se boste lažje vživeli in se povezali z njimi pri navijanju, vam razkrivamo program norega politastičnega potovanja v Miami.

6

1. dan, četrtek, 27. 2. 2020: LJUBLJANA - ISTANBUL - MIAMI

Zbirališče potnikov ob 8.00 na letališču Brnik v Ljubljani in  polet v Istanbul ob 9.40.  Nadaljevanje poleta v Miami.  Po pristanku na letališču (v večernih urah po lokalnem času) in po opravljenih mejnih formalnostih  odhod do hotela in nočitev.

2. dan, petek, 28. 2. 2020: MIAMI

Dopoldne krožni ogled Miamija (Ocean drive, Coconut Groove, Seaquarium, Little Havanna…).

Popoldne odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat : Dallas Mavricks, kjer si bosta nasproti stala Goran Dragić in Luka Dončić.  Nekaj časa za druženje navijačev.  Povratek v hotel in nočitev.

3. dan, sobota, 29. 2. 2020: MIAMI - EVERGLADES NP - MIAMI

Po zajtrku fakultativni izlet do narodnega parka Everglades, največjega ohranjenega tropskega parka v ZDA, v katerem si je moč ogledati bujno tropsko rastlinje ter številne živali, kot npr. krokodile, kače, morske želve, morske krave.... Vožnja z znamenitimi čolni na zračni propeler, nato pa povratek proti Miamiju.  Popoldan odhod do dvorane American Airlines in ogled tekme Miami Heat :  Brooklyn Nets.  Povratek v hotel in nočitev. 

4. dan, nedelja, 1. 3. 2020: MIAMI - KEY WEST - MIAMI

Zjutraj odhod preko številnih mostov in otokov do znamenitega Key West-a. Med potjo  postanek za uživanje ob karibskem morju. Ogled lokalnih znamenitosti ( carinarnica, Trumannova mala Bela hiša, najjužnejša točka ZDA...).   Popoldan povratek v Miami in nočitev. 

5. dan, ponedeljek, 2. 3. 2020: MIAMI - ISTANBUL

Dopoldan prosto za kopanje in zadnje nakupe, nato pa pozno popoldan odhod proti letališču.  Prijava na let in polet letala proti Istanbulu.

6. dan, torek, 3. 3. 2020: ISTANBUL - ZAGREB - LJUBLJANA

Predviden pristanek v Istanbul v popoldanskih urah.  Sledi let za Zagreb in transfer do Ljubljane. Predviden prihod v Ljubljano (parkirišče dolgi most) v večernih urah.

Spremljajte nas na Facebook strani Nori na Poli.

Navijajte z nami! Bodite še naprej nori na Poli.