Zanimivosti

Vas muči nespečnost? To je revolucionarna rešitev!

Oglasno sporočilo
11. 2. 2020, 10.04
Posodobljeno: 11. 2. 2020, 10.41
Deli članek:

Z leti lahko stres, ki je povezan s sodobnim življenjskim slogom, pusti pečat na kvaliteti našega spanca. Zato se pogosto poslužujemo različnih metod, ki bi nam pomagale noč preživeti mirno in nabrati dovolj moči za nove vsakodnevne izzive!

Nespečnost je moderna bolezen

Če se spopadamo s pomanjkanjem spanca, nas lahko to izredno prizadene. Pozna se na naši produktivnosti, splošnem nivoju energije in posledično tudi na vseh drugih področjih življenja.

Če se tudi sami borite s temi težavami, ste zagotovo že slišali za najrazličnejše metode, ki vam pomagajo zaspati oziroma vzdrževati dolg in nemoten spanec.

Potem veste, da pri tem, domnevno, pomagajo: 

  • Kamilični čaj,
  • lahki obroki pred spanjem,
  • tablete za spanje,
  • globoko dihanje,
  • glava, obrnjena proti severu
  • in podobno …

Kljub temu pa – vse naštete metode ne vplivajo nujno na globino vašega spanca in posledično ne morejo garantirati, da se boste naslednje jutro zbudili sveži in spočiti. Zagotovo ste se že posluževali zgoraj naštetih metod – ampak – na tem področju se je zgodila revolucija!

Ne bom vam več treba kuhati čajev pred spanjem, polniti telesa s kemikalijami in izvajati drugih procesov pred nočnim počitkom, saj vam predstavljamo revolucionarno inovacijo: OBTEŽENO ODEJO!

Odeja za večjo sprostitev

Študije so pokazale, da lahko z obteženimi odejami izboljšamo spanec in dodamo občutek spokoja in mir, saj simulira objem. Ti simulirani objemi pomirijo žični sistem s stimulacijo in pomagajo pri sproščanju. Tako se boste hitreje sprostili in zaspali, spali pa boste tako, kot si zaslužite.

Enakomerno razporejene steklene kroglice brez BPA zagotavljajo dodatno težo in pomiritev z rahlim in enakomerno razporejenim pritiskom preko celotnega telesa. To spodbuja nastanek melanina in serotonina – dveh hormonov, ki blagodejno vplivata na počutje. Tako boste spali bolj umirjeno in sproščeno.

Obtežena odeja Dormeo je izjemno mehka odeja, a težja od običajnih odej, saj je polnjena s steklenimi kroglicami. Obtežena odeja Dormeo zmanjša premikanje med spanjem in omogoča, da zaspite hitreje, spanec pa bo bolj miren in sproščen. Zahvaljujoč prijetni obliki pa jo lahko uporabite tudi kot dekorativno odejo. Velikosti 100 x 150 cm (4,5 kg) in 120 x 180 cm (5,4 kg).

10% več pritiska čez noč, 100% več energije čez dan

Ta kakovostna odeja je zasnovana tako, da je težka za približno 10% vaše telesne teže. Na ta način se lahko naravno pomirite, saj imate občutek varnega objema. Primerna je za vse starosti, razen za otroke, ki tehtajo manj kot 40 kg. Privoščite si popoldanski počitek, glejte TV ali berite knjigo pokriti z obteženo odejo – prav vam bo prišla pri številnih sproščujočih dejavnostih, ne samo za spanje. Zagotovite si udobje, pomiritev in razvajanje ob vsakem času, podnevi in ponoči.

Od kvalitetnega nočnega počitka je odvisno ogromno stvari! Ne narekuje samo tega, koliko energije bomo imeli in kako uspešno se bomo lotili izzivov prihajajočega dneva, pač pa tudi dolgoročno vpliva na naše zdravje. Organizem potrebuje kvalitetno regeneracijo, da lahko vse funkcije v našem telesu zagotavljajo vitalnost in dobro počutje.

Zato ne oklevajte in investirajte v kvaliteten spanec, ki prinaša zdravje vašemu telesu in umu!